Știri

Cea mai rău intenționată zodie a horoscopului. Dacă o ai în viața ta, e o adevărată pacoste

Astrologii spun care este, de fapt, cea mai rea zodie, precizând că poate răni și umili pe cei din jurul său fără remușcări. Este vorba despre Capricorn. „Este semnul zodiacal cu cea mai proastă atitudine deoarece chiar și atunci când lucrurile merg bine se concentrează întotdeauna pe aspectele negative”. La polul opus, Balanța este considerată a fi „cel mai bun” semn zodiacal.

Capricornul, un semn zodiacal „rău”

Capricornul a fost votat ”cel mai rău” semn zodiacal, astrologii sugerând că acest semn zodiacal este greu de prezis. Într-o secundă sunt timizi, retrași și îndepărtați de ceilalți, iar în următoarea fac comentarii nepoliticoase de nicăieri.

Aceiași astrologi mai spun despre Capricorn că sunt adesea acolo, lângă tine, aparent nelalocul lor, un pic distant, aproape îmbufnat. „Și deodată, fără să te aștepți, scapă o remarcă jignitoare, umilitoare și ajunge să pară că el este, de fapt, victima”, spun astrologii, susținând că, dintre toate cele 12 semne zodiacale, Capricornul are și „cea mai proastă atitudine.”

Capricornul, un lup singuratic
Din păcate, realitatea Capricornilor este că nu sunt de încredere, și că, de fapt, spun ceea ce gândesc și nu prea le pasă de consecințele pentru ceilalți. „Capricornul este semnul zodiacal cu cea mai proastă atitudine, deoarece, chiar și atunci când lucrurile merg bine, se concentrează întotdeauna pe aspectele negative”.

Astrologii susțin că este ca un lup singuratic și nu este cel mai mare fan al muncii în echipă și nu vrea să fie distras de ceilalți, iar „dacă nu lucrezi în mod optim pentru aceste semne de pământ, acestea te-ar putea judeca aspru”.

Balanța, cel mai bun semn zodiacal
Astrologii au, totuși, și vești bune, precizând că, spre deosebire de Capricorn, Balanța este considerată a fi „cel mai bun” semn zodiacal. Ei sunt lenți la mânie și super buni la suflet. Ca și completare, astrologii mai spun că personalitatea Scorpionulu este plină de atât de multe straturi complicate, însă caracteristicile care strălucesc cel mai mult sunt viclenia și șiretenia lor.

045
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.