Știri

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Nativii născuți în două semne zodiacale vor câștiga sume mari de bani în următoarea perioadă. Vor atinge succesul financiar, potrivit astrologului. Află în continuare dacă te numeri și tu printre zodiile norocoase în săptămânile viitoare.

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024
Berbec. „Sunt planificate schimbări în viața personală. Relațiile de familie vor deveni mai armonioase, iar persoanele singure ar putea găsi un suflet pe gustul lor. Singurul lucru care ar putea interfera cu dragostea este gelozia”, a anunțat Minerva în emisiunea Wownews.

Taur. Acțiunile impulsive vor domina următoarele săptămâni. Nativii vor să strălucească și să atragă atenția unor oameni din jur, cu scopuri foarte bine definite.

Gemeni. Nativii Gemeni sunt unii dintre cei norocoși, care își vor mări veniturile financiare până pe 15 mai. Astrologul Minerva spune că unele realizări trăite de ei vor conduce la expansiunea finanțelor în mod neașteptat. Vor fi bucuroși că au investit la momentul potrivit.

Rac. Un val de emoții va cuprinde nativii Rac în următoarele săptămâni. Relațiile pierdute vor fi reconsolidate. Bineînțeles, este nevoie de timp, însă totul se va așeza la locul potrivit.

Nativii care își vor mări veniturile financiare
Leu. Nativii din zodia Leu vor câștiga și ei mai mulți bani în următoarea perioadă. Vor trăi unele împliniri, realizări. Perspective care le vor face cu ochiul vor deschide căile către succesul financiar, potrivit previziunilor făcute de astrologul Minerva.

Fecioară. Nu trebuie să-și ascundă problemele, dacă vor să aibă parte de unele rezolvări. Întârzierile, negarea, inhibarea nu fac decât să strice tot ce e frumos când vine vorba despre interacțiunile cu membrii familiei sau cu cei dragi.

Balanță. „Vor exista schimbări de carieră, noi cunoștințe. Paleta de posibilități este fantastică. Soarele în Berbec oferă o sursă puternică de energie care este bună dacă este direcționată către materializare obiectivelor legate de carieră”, a spus Minerva.

Scorpion. Nativii Scorpioni trebuie să se lase ghidați de inspirație în următoarea perioadă. Dacă vor face asta, vor reuși să scape de unele probleme de la locul de muncă.

Zodia care își va schimba locul de muncă
Săgetător. Melancolia va marca zilele, până pe 15 mai, potrivit astrologului Minerva. Proiectele complexe, disputele cu superiorii și problemele din viața romantică își vor pune amprenta asupra nativilor din acest semn al zodiacului.

Capricorn. Nativii din zodia Capricorn vor lua decizii importante privind viitorul lor în următoarele săptămâni. Este posibil ca unii să își schimbe locul de muncă sau chiar locul de reședință. Rezultatul însă, merită și nu îi va pune pe aceștia în poziția de a-și regreta hotărârile.

Vărsător. „Pe măsură ce Soarele capătă putere, oamenii devin mai iubitori și mai deschiși către noi senzații. Găsirea unui partener nu este dificilă, așa că Vărsătorii trebuie să se aștepte la o iubire fulgerătoare. Dragostea la prima vedere pentru ei este tipică”, a spus Minerva.

Pești. Urmează unele surprize pentru nativii Pești. Își doresc sau râvnesc la un loc de muncă într-o poziție mai înaltă. Astrologul spune că dorința li se va concretiza în realitate.

078
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.