Știri

Horoscop Romeo Popescu pentru luna mai 2024

Numerologia a devenit din ce în ce mai populară în răndul românilor, motiv pentru care Romeo Popescu a făcut puțină lumină pe acest subiect, dezvăluind cât de puternice sunt semnificațiile anumitor numere din viața tuturor. Iată previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului tău.

Numerologia a devenit din ce în ce mai populară în răndul românilor, motiv pentru care Romeo Popescu a făcut puțină lumină pe acest subiect, dezvăluind cât de puternice sunt semnificațiile anumitor numere din viața tuturor. Iată previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului tău.

Mulți oameni nu iau în seamă semnificațiile importante din Univers. Cum ar fi semnificația cifrei destinului tău.

Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre – 11, 22, 33, 44). De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 13.04.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.

Previziuni pentru luna mai

Cifra de destin 1

Cei cu cifra destinului 1 vor avea niște idei interesante, poate chiar neînțelese de partenerii, de colaboratorii săi. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțe, ci trebuie să păstreze undeva acele idei, le poate aduce în prim-plan lunile viitoare. În zona personală, lucrurile sunt mai bune, pentru că nu va ști cum să gestioneze lucrurile și trăirile pe care le are, iar din cauza asta se va simți debusolat, stânjenit.

Cifra de destin 2

Luna mai este îndreptat către niște alegeri importante pe care trebuie să le facă, îi va fi foarte dificil. Aceste decizii fac referire la locul lui în relație cu societatea, la relația sa emoțională, la locul lui în relație cu vocația. Va vrea să se vadă mai bine, să iasă mai mult în evidență, vor fi decizii care țin de starea lui de spirit, care poate fi destul de oscilantă. Zona profesională e puțin umbrită de zona lui de relație cu sine însuși.

Cifra de destin 3

Are o lună foarte interesantă, pentru că va simți nevoia să mai facă ceva, să rezolve niște lucruri din trecutul lui, care țin de viața lui afectiv-emoțională, adică de anumite relații, să vadă cine e bine sau nu să fie alături de el. În plan profesional, are niște idei geniale, reușește să facă rost de bani. E bine să îndrăznească, pentru că șansa poate fi alături de el. Are șanse financiare în luna mai.

Cifra de destin 4

Luna asta este despre ei, dacă ești soțul sau soția sa, mai bine pleci o lună de acasă, pentru că ei oricum nu se vor uita la tine. Nu este despre relația intimă, ci despre a rezolva niște lucruri. Va fi o ruptură puternică pentru cei care nu s-au rupt încă de părinți, luna mai trage de aceste legături, pentru a le rupe și pentru ca ei să se maturizeze. Pot veni și pierderi.

Cifra de destin 5

Are o dorință puternică de a se arăta, de a se vedea în societate, de a spune mereu că el e cel mai tare. Dorința lui de a ieși în față nu e una rea. Va aduna ceva bani de care va scăpa lunile viitoare, va fi văzut de lume, va fi aplaudat, el chiar reușește ceea ce-și propune doar în mai. Încearcă să te gândești că mai urmează și celelalte luni și trebuie să o lași mai moale cu bârfele.

Cifra de destin 6

Are oportunități mari, chiar dacă el se vaietă, este un an interesant pentru ei. În luna mai ar putea să scape de anumite lucruri, să se înnoiască, să renască, este o oportunitate mare pentru ei ca să facă asta. Aveți oportunitatea de a face lucrurile foarte bine, dacă faceți asta, lucrurile curg pur și simplu, bogățiile vor veni și veți avea luna iunie magică.

Cifra de destin 7

Este dornic să facă lucruri mari, să facă tot ce trebuie, dar luna mai îl împiedică, întrucât trebuie să-și vadă de viața afectiv-emoțională, este un dezechilibru. El are de experimentat, de învățat și nu are timp de lucrurile afective, însă trebuie să se ocupe de acest lucru, pentru că va avea probleme în familie. I se cere să fie mai afectuos.

Cifra de destin 8

Pentru cei cu cifra destinului 8 este important să se valideze singuri, să comunice cu partenerul, această nevoie de validare este o trambulină către lucruri minunate care se pot întâmpla în luna mai pentru ei. Dacă are lângă o persoană care îl validează și cu energie bună, atunci el poate să deschidă ochii către niște oportunități fantastice, benefice nu doar personal, ci și profesional.

Cifra de destin 9

Cel mai important este să meargă în locuri în care își pot odihni sufletul spre exemplu, să ajute pe cineva la munci, să aibă conexiune cu natura. Trebuie să se ducă într-un mediu primitor, el nu aude, îi poți vorbi oricât în luna mai, pentru că el nu aude. Dacă vrei să-i intri în grații în luna mai, atunci trebuie să se vadă fapta ta.

0102
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.