Media

Cum arată Daniel, fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic. El a părăsit România împreună cu mama sa

Florin Piersic este cunoscut și iubit de milioane de români, însă, puțini știu că marele actor are doi copii. Daniel nu a călcat pe urmele tatălui său și a ales o altă carieră.

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai României, dar puțini știu că maestrul a devenit tată de două ori de-a lungul vieții. Daniel nu a călcat pe urmele tatălui său și a ales o carieră diferită, care îl ține departe de lumea mondenă și de lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă Daniel, fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic

Florin Piersic este un mare actor, care de-a lungul timpului, a jucat dramă, comedie, tragedie, dar și figuri istorice. În vârstă de 88 de ani, maestrul s-a făcut remarcat datorită talentului, dar și a șarmului.

Fiul său cel mare, Florin Piersic Jj este cunoscut în întreaga țară, el moștenind talentul tatălui său. În schimb, fiul mai mic al actorului, Daniel, este mai puțin cunoscut.

Daniel este rodul iubirii dintre maestru și Anna Szelees. Cei doi au avut o căsnicie de zece ani, timp în care a apărut pe lume și fiul lor. Când au divorțat, în 1985, Anna și Daniel s-au mutat în Ungaria. Totuși, băiatul a avut o relație stârnsă cu tatăl său și l-a vizitat des acasă, la Cluj.

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici”, a spus Daniel Piersic, într-un interviu mai vechi.

În prezent, Daniel Piersic este stabilit la Viena, unde locuiește împreună cu soția și cei doi copii. El a ales o altă carieră, comparativ cu fratele lui. Daniel este economist, fiind expert în comerț exterior și relații internaționale în Austria. Totuși, merge la Budapesta și Cluj cât de des poate, pentru a-și vizita ambii părinți.

„Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat”, a dezvăluit el.„Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat”, a dezvăluit el.

032
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.