Știri

„Nu există așa ceva”. Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Turist: O zi de relaxare, mai ales că e 1 mai și e liber, profităm de timpul ăsta frumos.

Reporter: Cum e apa? Turist:Foarte bună!

Turist: Suntem de la Constanța și am venit aici, am prins o vreme foarte bună, pentru că la noi plouă și este foarte frig. Nu-mi vine să cred că aici e vară și facem plajă.

Turist: Am fugit de haosul din București să ne relaxăm. Atracția zilei a fost tradiționala masă de 1 mai. Gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare. Turist: Și toba, și cârnatul și micii și absolut tot. Am ajuns la desert acum. Turist: N-am cuvinte, n-am cuvinte! De necrezut!

Reporter: De unde veniți?

Turist:Din Cehia. Nu există așa ceva.

Reporter: E greu să ții post aici? Turist: Este extraordinar de greu. Tentația e mare.

Dumitru Fechete, manager al unui complex hotelier: „Atât pentru pachetul de 1 mai, cât și cel de Paște, am gândit un pachet turistic cu cazare, masă în regim all inclusive, masă festivă și relaxare la zona de spa și aqua park. Evenimente pe tot parcursul zilei, petreceri cu spumă, aqua zumba.” Un pachet de două nopți la Băile Felix, de 1 mai, a început de la o mie de lei de persoană. De Paște, prețurile vor fi duble, însă gradul de ocupare este deja de 100%.

023
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.