Media

Veste proastă pentru abonații DIGI. Compania RCS-RDS scoate din grilă o gramadă de posturi TV. Cei cu televizoare mai vechi vor fi cel mai afectați

RCS&RDS este liderul în furnizarea de cablu în România, iar de-a lungul timpului, au făcut schimbări semnificative în grila lor de programe. Au eliminat unele posturi, dar, în același timp, au adăugat și altele noi.

Într-un nou anunț, Digi a decis să scoată din grilă unele televiziuni din grupul Clever, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Nouă canale TV vor fi eliminate din grila națională RCS&RDS.

Printre televiziunile din grupul Clever care vor dispărea se numără: Profit News, Prima History și Medika TV. În plus, vor fi eliminate și DigiSport 4 (SD), CGTN HD, Cinemax 2 (SD), Bollywood, Bollywood HD și Atomic Academy.

Deși varianta SD a postului DigiSport4 va fi scoasă din grilă, abonații cu televizoare de generație mai nouă vor avea totuși acces la varianta HD a postului.

Pe de altă parte, RCS&RDS a adăugat și alte televiziuni în grila sa, printre care se numără: SkyShowtime HD 1, SkyShowtime HD 2, TVr sport HD și Bollywood Clasic.

047
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.