Știri

Carmen Tănase are probleme de sănătate. „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”. Verdictul crunt al medicilor

Carmen Tănase, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România. Deși pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, actrița se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Ce a dezvăluit?

Invitată în podcastul lui Bursucu, Carmen Tănase, una dintre cele mai bune actrițe din țară, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are la 63 de ani. Ea a precizat că tușește de mai multe zile și că o doare spatele. În urma unei vizite la medic, ea a aflat că are scolioză și cifoză.

Nu renunță la viciile sale

„Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf, intervenția a fost ceva peste, un bonus, eu m-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Problema pentru care m-am dus nu s-a putut rezolva, pentru că sunt strâmbă din copilărie și acum, cu bătrânețea, s-a strâmbat și mai rău. Am scolioză și, mai nou, am și cifoză, pentru că stau cocoșată”, a declarat Carmen Tănase în podcastul lui Bursucu.

„Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori (la țigară – n. red.). După ce că am trecut la device-uri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea? Altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22.00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă”, a mai precizat actrița.

Carmen Tănase, mărturisiri dureroase despre momentul în care medicii i-au descoperit o tumoră pe măduvă

Carmen Tănase a aflat dintr-o întâmplare despre problema ei de sănătate, atunci când a mers să-și facă o radiografie la coloană, confruntându-se din copilărie cu scolioza. Când a observat că o doare și un picior, vedeta a decis să facă un RMN, moment în care medicii i-au descoperit tumora…

„Având o perioadă liberă, am zis: ia să mă duc să-mi fac eu o radiografie aici la coloană, că am scolioză din copilărie și mă durea și un picior, să văd cum mai stăm. Nu era radiografie, era RMN. Din greșeală, doamna doctor a mărit un pic câmpul și s-a văzut mai sus. După o oră, cât am stat acolo, mi-a zis că trebuie să mai stau 20 de minute. Și apoi a început așa o vânzoleală pe acolo, mi-am dat seama că se întâmplă ceva… Și mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent!

Pe mine mă durea piciorul, dar eu aveam ceva cervical: o tumoră pe măduvă. Mie nu mi-a dat niciun semnal, a fost descoperită dintr-o întâmplare, trimisă de Dumnezeu, de cine mi-a trimis-o și încăpățânarea tot de Dumnezeu. Am întrebat ce se putea întâmpla. Să paralizez de la gât în jos, se rupea măduva, la modul ăsta. M-a iubit Dumnezeu’, a povestit Carmen Tănase, pentru ego.ro.

028
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.