Știri

Ce MIRACOLE urmează pentru fiecare ZODIE în luna mai 2024

Miracolele sunt captivante și rare. Sunt întâmplări care indică o prezență supranaturală în lumea noastră care ne ghidează zilnic și ocazional interferează pentru a ne ajuta pe calea cea bună.

Ştiai că există cinci tipuri de miracole? Da, există cinci moduri diferite în care ființele supranaturale ne pot atinge viața, cunoscute sub numele de miracole creaționale, miracole de susținere, miracole providențiale, miracole predictive și miracole de suspendare.

Miracole Creaționale
Sunt considerate acte divine care aduc lucruri la viață și realizeaza o creație proaspătă. Cel mai proeminent exemplu de miracol al creației în viața creștină este atunci când Dumnezeu a creat pământul și omenirea.

Susținerea miracolelor
Susținerea miracolelor sunt miracole care ajută oamenii în viața lor continuă; ajutându-i să capete putere și să prospere pe pământ.

Miracole providențiale
Sunt legate de actualitate și coincidență. De exemplu, ai sperat, te-ai rugat, ai manifestat că obții un loc de muncă pentru care ai fost intervievat și apoi câteva minute mai târziu, primești un telefon de la companie cu o ofertă. Aceste miracole sunt atât de oportune, se simte ca și cum o ființă supranaturală ne-a auzit și ne-a acordat speranțele exact în acel moment.

Miracole predictive
Miracolele predictive provin dintr-o afirmație care a fost în cele din urmă îndeplinită, dar nu poate fi explicată doar prin muncă grea sau noroc. Un exemplu ar fi un străin de pe stradă care îți spune să alegi anumite numere pentru că vor câștiga la loterie. Deci te duci și cumperi un bilet cu acele numere și chiar câștigi la loterie.

Miracole de suspendare
Sunt, fără îndoială, cele mai greu de manifestat, de asistat sau de experimentat, deoarece sunt legate de acte observabile. Un exemplu de miracol de suspendare în Biblie este atunci când Isus l-a vindecat pe omul paralizat, așa cum au văzut alții.

Miracolele nu sunt ceva pentru care putem lucra și crea singuri. Ele necesită intervenția divină a unei puteri cu care suntem conectați în mod supranatural. Cu toate acestea, putem manifesta miracole păstrându-ne speranțele în inima noastră, ținând un jurnal despre ele, afirmând prezența lor în viața noastră de zi cu zi și practicând Legea Atractiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

033
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.