Știri

Incendiu de proporții lângă Mănăstirea Voroneț din Suceava. Părăsiți zona

Un incendiu puternic a cuprins o locuință în apropiere de Mănăstirea Voroneț din Gura Humorului, Suceava. Flăcările s-au extins la acoperișul unei case vecină și riscă să afecteze zona din cauza vântului puternic. Din fericire, nu există nicio victimă, o singură persoană fiind evacuată.

Un incendiu de proporții a izbucnit în apropiere de Mănăstirea Voroneț din Gura Humorului, Suceava. Flăcările au cuprins o casă ce se află în apropierea lăcașului de cult, iar șansele să se extindă sunt foarte mari din cauza vântului puternic, conform Antena 3.

Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț
Cu doar câteva ore înainte de Înviere a izbucnit un incendiu puternic în jurul în orei 15:00 la o casă în apropiere de Mănăstirea Voroneț situată în Gura Humorului, Suceava. La fața locului au intervenit mai mulți pompieri cu autospeciale pentru a ține sub control flăcările.

Incendiu a izbucnit la o locuință și au luat foc inclusiv două anexe gospodărești. Se află la doar câteva sute de metri de lăcașul de cult. Flăcările s-au extins și la acoperișul unei alte case, iar din cauza vântului există posibilitatea ca mai multe proprietăți să fie afectate.

Conform autorităților sosite la fața locului, nu există victime. O persoană din locuința afectată a fost evacuată și este în afara oricărui pericol.

Un incendiu puternic a izbucnit în București
În urmă cu câteva zile a izbucnit un incendiu de proporții în Sectorul I al Capitalei. Flăcările au cuprins o hală dezafectată de pe strada Spicului, situată între Bulevardul Gloriei și Ion Mihalache. Suprafața acoperișului avea aproximativ 650 m² și a ars. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului.

064
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.