Media

Cine sunt semifinaliștii Asia Express 2024! Surpriza pregătită de Antena 1 pentru fanii emisiunii

Asia Express 2024 va avea premiera în toamnă, însă zvonurile privind cele trei echipe ajunse în finala competiției au apărut deja. În timp ce concurenții ai încheiat filmările și s-au întors acasă, fanii se întreabă cine va fi desemnat marele câștigător!

Nouă echipe au pornit pe Drumul Zeilor, în Asia Express 2024, la începutul lunii martie. După aproape două luni de filmări, concurenții au revenit acasă, însă nici bine nu au ajuns, că au și început să circule zvonurile privind finaliștii.

Cine sunt semifinaliștii Asia Express 2024

Deși s-a încercat ca anul acesta să nu se afle echipele finaliste, cum s-a întâmplat în alți ani, echipa de producție a emisiunii nu prea a avut succes. Potrivit cancan.ro, concurenții care au ajuns să se lupte până la final pentru premiul de 30.000 de euro ar fi formate din Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Anca Țurcașiu și Andreea Samson și Ioana State și Mane Voicu.

Deși au apărut aceste zvonuri, nu s-a aflat și ce echipă a câștigat finala disputată în Bali. Totuși, se știe și ce echipe au fost primele trimise acasă, sau cel puțin așa circulă vorba: Andrei Ursu și partenerul său, Vlad Condurache, precum și Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Aceștia ar fi fost urmați de Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și de Carmen Negoiță și sora ei, Andreea. Nici Adi Nartea și Cosmin Vâjeu nu au reușit să ajungă foarte departe în competiție, fiind eliminați și cei doi actori destul de rapid. Mihai Găinușă și colega lui de la radio, Oana Paraschiv, au părăsit și ei competiția, lăsându-i în semifinală pe Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Anca Țurcașiu și Andreea Samson și Ioana State și Mane Voicu.

La revenirea în România, Anca Țurcașiu și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că s-a întors acasă și că va fi din nou activă în mediul online: „Bun găsit dragilor! Aventura Asia Express a luat sfârșit. A fost fascinant tot ce s-a întâmplat acolo, abia aștept să vedeți și voi, începând cu luna septembrie, pe Antena 1. Ne-a fost foarte dor de voi și iată că de astăzi am revenit aici, pe rețelele de socializare, Vă îmbrățișez și continuăm poveștile noastre de fiecare zi de acum înainte”.

Și Betty Salam a transmis un mesaj prin care și-a asumat că, deși nu a petrecut prea mult timp în emisiune, i-ar plăcea să mai participe o dată: „A doua oară cu siguranță cred că va fi mult mai simplu pentru că știi cum să gestionezi într-o oarecare măsură situația. Deci da, aș mai repeta, este cea mai tare călătorie din viața mea și a lui Cătălin. Și am întâlnit oameni minunați. Și vă spun din toată inima, este cea mai tare experiență. Am venit super schimbați de acolo, dar mai multe veți vedea”.

Ca în fiecare sezon, câștigătorii Asia Express vor pleca acasă cu un trofeu, dar și cu un premiu în bani în valoare de 30.000 de euro. Concurenții au de îndeplinit misiuni complicate contra-cronometru, trebuie să se lupte să ajungă primii la linia de final, uitând de foame și de oboseală. De asemenea, concurenții Asia Express au un set de reguli pe care trebuie să-l respecte pentru a nu fi descalificați. Fiecare echipă are la dispoziție 1 euro pentru cheltuială, zilnic. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare.

Mai mult, ei sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, în acest sezon fiind vorba de Thailanda, Malaezia și Indonezia. Echipa care ajunge prima la destinația finală din misiuni va primi imunitate, dar și câteva beneficii, precum cazare și mâncare la restaurant. Echipa care câștigă amuleta va primi 1.000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

064
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.