Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile cu triplu noroc din 7 mai 2024 după un Paște zbuciumat

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii, dar şi cumpene.

Horoscop Cristina Demetrescu. Berbec

Va fi foarte luptător, în sensul bun, nu mai așteaptă termene, nimic, pleacă la luptă și este foarte bine. Are ceva de făcut în această perioadă și poate fi și recompensat pentru lucrul acesta. Nu trebuie să înceapă un război pentru nimic, un lucru minor.

Taur

Poată să le meargă bine și în funcție de situații să-și atragă invidii. Este bine să fie mai discreți, dar trebuie să ne obișnuim că el trece la nivelul următor. Să se ferească de răni, să nu se taie, să se înțepe.

Horoscop Cristina Demetrescu. Gemeni

Pot avea o mică dispută, conflict cu un prieten. Problema nu este niciodată grupul în care se află ei, ci localizarea acelei persoane, ce caută acolo, a venit momentul să facă niște pași înainte, e foarte important.

Rac

Fac pași importanți din punct de vedere profesional și apare un ajutor nesperat, trebuie să aibă încredere în ei, chiar și acolo unde nu există speranță. Trebuie să profite de oportunități.

Horoscop Cristina Demetrescu. Leu

Dacă nu se bucură de succes profesional, noroc, înseamnă că nu au făcut virajul care trebuie. Trebui să aibă grijă, să se ia după semnele primite, dar să nu se aștepte la un ajutor imediat. Ei dacă nu primesc ceea ce vor, cumva se supără și renunță.

Fecioară

Pot apărea niște cheltuieli, dar dacă ele se referă la investiții, sunt binevenite. Să nu dea bani împrumut, pentru că pot rămâne pentru ei. Pot apărea și unele pagube.

Horoscop Cristina Demetrescu. Balanță

Ce e a lor, e pus deoparte. Au mult de recuperat, de valorificat, Universul vrea să le dea, doar că ele nu vor să iasă din zona de comoditate. Trebuie să lupte, să intre într-un proces la propriu, se pot confrunta cu un mic conflict.

Scorpion

Perioada nu este așa bună, pentru că pot fi unele intervenții chirurgicale, pot apărea boli profesionale, un accident, dar pot avea de câștigat de pe urma acestei situații. Pot obține bani din asigurări, un concediu medical, iar cineva îngroapă securea războiului.

Horoscop Cristina Demetrescu. Săgetător

Perioada îi face foarte energici, mulți se apucă de sport, alții se apucă de cucerit. Pentru alții, e o perioadă epuizantă, dar din care rezultă ceva unic. Pot profita din punct de vedere profesional.

Capricorn

S-ar putea ca tot balamucul să plece de la o mică avarie în casă, poate să fie vorba de o reparație, însă energiile se dau peste cap. Pot apărea certuri în casă.

Horoscop Cristina Demetrescu. Vărsător

Trebuie să fie atenți la comunicare, au și ei energie foarte multă, dar pot face gafe, pot spune lucruri pe care să le regrete. Atenție la condus, pentru că pot avea dorința de a conduce cu viteză. Poate apărea riscul de accidente.

Pești

Pot învăța ceva, pot asculta pe cineva care le vorbește cu înțelepciune. Se pot elibera dintr-o relație toxică, chiar dacă pot pierde bani.

099
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.