Magazin

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 mai 2024. Zodiile care fac muţi bani până la sfârşitul săptămânii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-12 mai 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 mai 2024. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Energia ta va confirma un start bun si zelul tau de a inova iti va sustine planurile financiare. Miscarile noi retrograde se leaga de finante si familie. Asadar, asigura-te ca fiecare ban este atent si constant monitorizat. Planifica-ti cheltuielile si o strategie pe termen lung tinand cont de prudenta. Evita sa faci orice investitie financiara majora sau sa iti asumi orice risc nenecesar.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Esti tare nerabdator sa fii in miscare saptamana aceasta, in special pe tema banilor tai. Asta iti poate furniza o energie suplimentara sa iesi in afara si sa gasesti si alta munca de facut sau sa te gandesti sa iti incepi un business suplimentar care sa iti rotunjeasca veniturile. Universul te vrea sa iesi in afara multumii, deci asigura-te ca esti vazut si auzit ca individ de sine statator. Aspectele ce tin de sectorul carierei tale indica un progres stabil si satisfacator.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai destul de multa determinare, chiar incapatanare, cand vine vorba de a-ti construi tu pas cu pas viitorul financiar. Universul poate crea situatii intre tine si locul tau de munca sau mici conflicte intre a dori sa petreci timp la birou versus sa calatoresti. Una din cele doua trebuie sa invinga, altfel situatia ta financiara va fi afectata sever. Procedeaza cu multa prudenta ca sa echilibrezi totul.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

038
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.