Media

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024. Probleme pe Axa karmică, dar şi daruri de 5 stele. Nu turnați gaz pe foc!

Horoscop 6 – 12 mai 2024. Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare, iar anunţurile nu sunt tocmai favorabile.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Se spune că Berbecul, oaia sau mielul sunt de sacrificiu. Axa karmică vă va face generoși și nu vă vrea aprigi, chiar dacă Marte e în domiciliu. Să iubiți competițiile cinstite, doar cu fair play.

Taur

La voi se aude My fair lady, cu Venus în domiciliu, tot un semn bun pentru o stare pozitivă, jovialitate, sentimente și daruri. Daruri de stele, de 5 stele.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024 Gemeni

Revederi, regăsiri cu prieteni, rubedenii, depănări de amintiri. În suava lor izolare, însingurare, pentru cei care caută să se regăsească, să se revizuiască, să reanalizeze ce au pe interior pentru a-și recăpăta pacea și liniștea interioară.

Rac

Luna din Vărsător și apoi din Pești are menirea de a vă lumina aura sau de a pune lupa stelară pe ea. Cum? Prin îmbrățișări interstelare, este o săptămână în care lucrurile funcționează altfel dacă și voi știți să respectați sau să aduceți omagiu universului și credinței.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024 Leu

Dorințe de minte, de suflet și de spirit, o triadă câștigătoare doar la spiritele urmăritoare. Au la bază prafuri de stele pozitive, luminoase din ulciorul providențial al Vărsătorului.

Fecioară

Atenție mare la alimentație! Aveți o hipersensibilitate în perioada următoare, deci nu o tratați cu superficialitate.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 202 4 Balanță

Sănătatea trebuie să fie prioritară, nu vă neglijați. Atenție și la pericolele profesionale și la ce ar putea să însemne luxații sau tăieturi cu obiecte tăioase.

Scorpion

Vreți să schimbați cu orice preț ceva! Unii vor fi precauți, dar alții vor arunca apa din albie cu prunc cu tot. Marte apasă pe un buton roșu, prin urmare trebuie să fiți cu băgare de seamă la ce decizii luați, la ce și cum discutați cu familia.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024 Săgetător

Se pot contura probleme pe cea de-a cincea casă. Unele vor fi lămuritoare, cu discuții, altele se pot amplifica, deci pot deveni mari, pe zona dragostei, sentimentelor, copiilor, familiei. Nu vă jucați cu focul. Prioritățile zilelor sunt cu totul altele. Nu turnați gaz pe foc!

Horoscopul Integral, pe YouTube Playtech Știri.

0122
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.