Media

Horoscop Camelia Pătrăşcanu mai 2024. Zilele de 7, 8 și 9 mai sunt foarte prospere, datorită conjuncției Uranus-Jupiter

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luna mai 2024 va fi una benefică pentru foarte multe semne zodiacale, dar există şi probleme pentru altele.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu mai 2024. Este o perioadă în care avem multe planete în Berbec și Taur, semne ale personalității și individualității. Vrem să facem parte din contexte în care e nevoie de noi și ne putem arăta dibăciile. Nu dormim pe noi, nu dormim în papuci.

Începutul de mai e cu o lună care traversează Vărsătorul și suntem atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Din 3-4 mai, Luna ajunge în Pești, unde întâlnește Saturn și Neptun. Avem un orizont mai larg și activăm cu mai multă intuiție lucrurile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2024. Zilele de 7, 8 și 9 mai sunt zile foarte prospere, datorită conjuncției Uranus-Jupiter. Unii obțin direct bani, chiar au șansa unui aranjament financiar foarte bun, surprinzător, care apare neașteptat. În a doua săptămână, avem niște aspecte fabuloase pe comunicare. E important să acumulăm cunoștințe.

Berbecii sunt foarte energici, nu au răbdare, deci nu trebuie să ne supărăm pe cei care au înflăcărare, entuziasm și elan. Unii abia acum se dezmorțesc și au sentimentul că se trezesc dintr-un somn. Câștigă bani, descurcă o problemă financiară, a spus Claudia Pătrşcanu pentru Fanatik.

Taurii, cu Marte într-o zonă discretă a hărții lor, e bine să facă economie de energie. Nu e calea lor efortul fizic, cel puțin acum. Chiar sănătatea e subliniată și trebuie să înțeleagă care sunt prioritățile lor legate de stilul de viață.

Gemenii au interes pentru a face parte din acțiuni colective, dar trebuie să selecteze ce li se potrivesc. Participă la consfătuiri, comunicări. Au parte de ieșiri în societate, de întâlniri cu oamenii care îi apreciază.

Racii au o perioadă care aduce putere. Marte e în zona prestigiului, a carierei. Sunt interesați să li se acorde respect, să fie luați în seamă. Au o atitudine poate intransigentă. Au curajul să spună lucrurilor pe nume.

Leii pot face călătorii, pot colabora cu persoane din străinătate. Pot primi invitații de la parteneri din străinătate, mai ales dacă nu au explorat anumite domenii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2024. Fecioarele au încurajări din partea unor persoane care le cunosc. E bine să fie receptive la îndrumările pe care le primesc. După 7 mai se deschide partea de comunicare. E vorba de o comunicare la nivel înalt, unde au șanse să reușească.

Balanțele comunică mai bine cu oameni cunoscuți. Prin niște oameni pot ajunge la persoane relevante pentru parteneriatele care se pot închega. E bine că au curajul să spună ce pretenții au.

Scorpionii au de lucru în această perioadă. Marte e în zona muncii și le place ritmul nou de lucru. Au pătrățica lor și acolo au foarte mare viteză, căci pe bucățica lor nu sunt frânați sau dirijați de alții.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2024. Săgetătorii au o stare de energie foarte bună, au umorul la ei, nu iau nimic în tragic. Sunt inventivi și creativi, dar și foarte liberi. Găsesc scurtătura scurtăturii și simplifică niște operațiuni profesionale.

Capricornii au mai multă energie în casă, nu pentru a dormi, ci pentru a reorganiza casa, a face îmbunătățiri. Își folosesc dibăcia tehnică în a îmbunătăți confortul.

Vărsătorii au energie mentală, au tot felul de idei. Riscă să se împrăștie în mai multe direcții, așa că trebuie să fie mai atenți la resursele pe care le au, adică ce pot face acum. Nu au voie să risipească nimic, ci să folosească la maximum tot ce au în acest moment.

Peștii sunt foarte orientați spre bani. Dau din coate pentru a câștiga. Negociază niște onorarii și știu să argumenteze, să își recunoască valoarea. Au o anumită linie de operațiuni astfel încât să rezolve cât mai multe lucruri.

077
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.