Magazin

4 zodii primesc un semnal de la Univers. Este cazul să se oprească

Ai muncit din greu de atât de mult timp, încât începe să ajungă la tine. Dacă ești unul dintre următoarele patru zodii, te apropii de limita ta. Dacă nu îți iei o zi liberă în curând, probabil că vei experimenta epuizare masivă. Ai grijă!

Rac

Chiar și atunci când viața ta de muncă reală merge bine, rata emoțională prin care treci poate ajunge în acea zonă și în toate celelalte aspecte ale vieții tale. Acesta este cazul în special pentru tine, dragă Rac, care simți totul atât de acut. Săptămâna aceasta, ești strâns și mai ai foarte puțin de oferit. Ascultă-ți corpul și ia-ți puțin timp liber. Chiar dacă nu iti poti lua de fapt concediu de la serviciu, poti spune nu evenimentelor sociale sau chiar nu ție, ori de câte ori începi să treci în spirală. Știu că „nu” este un cuvânt greu de folosit, dar ți-ai face ceva bine dacă ai încerca.

Balanta

Partea optimistă a ta este cea care te împiedică să iti recuperezi din toată munca excesivă cuplată cu drama socială din această săptămână. Zâmbești și spui că ești bine, că te descurci. Deși ești un superstar în general, nu ești atât de imun la asta pe cât ai vrea să crezi. Înainte de a începe să eviti epuizarea săptămâna aceasta, trebuie să recunoaști că ajungi acolo. Pentru tine, asta este cea mai mare parte a bătăliei. Dar odată ce ai acceptat-o, vei avea spațiu pentru mai multă îngrijire de sine.

Scorpion

Uneori viața este doar grea. Pentru tine săptămâna aceasta, nu a fost nimic. Nu este ca și cum ai putea arăta spre muncă și ai spune: „Aceasta este problema”. Nu este vorba doar de viața ta socială sau de familie. Este doar atmosfera. Viața este grea și o simți în ultima vreme. Poate că lucrurile vor deveni mai ușoare pe măsură ce afară devine mai soare și mai cald, dar deocamdată, tot ce poți spera este să ai câteva zile în care să nu te simți melancolic. Dacă teajută, poti merge la o plimbare în ploaie sau iti poti lua o zi liberă pentru a respira aer curat. Chiar și micile cantități de îngrijire personală pot ajuta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

0102
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.