Știri

Ultima oră! Florin Piersic este inconștient, anunță DIGI24

Digi24 a anunțat mai devreme că Florin Piersci nu ar fi conștient și că a fost transferat de urgență la ATI. Se pare că în ultimele ore starea marelui actor s-a agravat. DIGI24 citează surse medicale care susțin că starea lui Florin Piersic s-a agravat, anunță DIGI24.

Florin Piersic este în stare gravă

Florin Piersic se află în stare gravă, au transmis reprezentanții Spitalului Foișor din Capitală, acolo unde actorul a fost transferat joi dimineață. Maestrul are septicemie, iar medicii spun că infecția pleacă de la proteza de genunchi.

„În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi.

Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă. Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică. Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații”, au transmis reprezentanții unității medicale.

Florin Piersic a fost transferat, în această dimineaţă, de la Institutul Matei Balş la o clinică privată pentru o analiză complexă (PET CT), iar ulterior a ajuns la Spitalul Foişor.

Actorul are nevoie de o nouă operație pentru a i se scoate proteza de genunchi, operație „absolut necesară” pentru îndepărtarea sursei de infecţie, spun medicii. Intervenţia nu este lipsită de riscuri, precizează reprezentanţii Institutului ”Matei Balş” din Capitală.

040
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.