Știri

Cum trebuie să îți vopsești părul în funcție de zodie. Nuanța care se potrivește fiecărui nativ

Dacă nu ești încă hotărâtă în privința alegerii unei nuanțe potrivite pentru părul tău, ei bine, trebuie să știi că există o culoare ideală pentru fiecare zodie în parte. Iată cum ar trebui să îți vopsești părul, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Ce nuanțe trebuie să aleagă Berbecii, Taurii și Gemenii

Berbecul este o zodie de foc, caracterizată prin ambiție, energie și multă încredere de sine. De aceea, nativii acestei zodii pot opta pentru nuanțe îndrăznețe care să le ofere un look demn de invidiat. Cel mai bine li s-ar potrivi un roșcat intens sau un blond rose.

Taurul este cunoscut pentru perseverență și devotament, dar are și o latură mai comodă care îl determină întotdeauna să aleagă calea mai simplă. Astfel, nativii acestei zodii vor alege nuanțele mai naturale și nu vor da niciodată greș cu un brunet închis sau cu nuanțe de șaten sau castaniu.

Gemenii ies în evidență prin personalitatea lor duală, impulsivă, dar și prin jovialitate. Părul blond poate fi schimbarea de care au nevoie pentru a se bucura de un look mai sofisticat. În același timp, dacă își doresc un look mai lejer, pot opta pentru șuvițe.

Ce nuanță ți se potrivește în funcție de zodie

Racii sunt creativi, sensibili, dar au și o inteligență analitică foarte bine dezvoltată. Astfel, opțiunile lor tind spre două direcții: un look natural, sau un look îndrăzneț. Un șaten închis sau arămiu ar fi alegerea cea mai bună pentru o schimbare lejeră. În schimb, dacă își doresc o schimbare majoră, blondul argintiu este varianta ideală.

Leul este o zodie perfecționistă, ambițioasă, loială și cu mare putere de impunere. Persoanele născute în această zodie trebuie neapărat să opteze pentru nuanțe care să ducă cu gândul la o coamă de leu. Acestea pot fi: șaten arămiu, blond arămiu sau blond miere.

Datorită personalității lor puternice și a spiritului romantic, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii pot opta pentru nuanțele calde precum vișiniu sau burgundy. În schimb, Capricornilor, Vărsătorilor și Peștilor li se potrivesc cel mai bine nuanțele de șaten, caramel sau blond căpșună cu subtonuri roz.

082
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.