Știri

Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D după ce a aflat că fiul său este bolnav. Renunță la televiziune pentru a-l putea îngriji

Cristian Sabbagh nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. Renumitul jurnalist a anunțat că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Vezi mai jos motivul deciziei.

Cristian Sabbagh nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România.

Renumitul jurnalist a anunțat că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

După o lungă perioadă de activitate în lumea televiziunii, Christian Sabbagh a luat o decizie importantă.

Vineri seară, respectiv 10 mai, îndrăgitul jurnalist a anunțat că se va retrage temporar din lumina reflectoarelor. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare faptul că nu va mai fi prezentator al știrilor de la Kanal D.

”Trebuie să iau o pauză”

Motivul este unul simplu, familia. Jurnalistul a hotărât că este un moment ideal pentru ca atenția și timpul său să se îndrepte către familie.

Prezentatorul TV a dezvăluit că fiul său, care a fost diagnosticat cu autism, urmează un tratament inovativ în Viena. Astfel că, Sabbagh a ales să îi fie alături fiului său pe durata acestei proceduri.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care suferă de autism. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”, a scris Christian Sabbagh, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Christian Sabbagh și Iuliana Dorina Puiu s-au căsătorit în 2017, iar în urma poveștii lor de iubire au rezultat doi copii, o fetiță de 7 ani, Anais. și Christian Jr., un băiețel de 6 ani., care a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist.

Părinții copilului nu văd autismul ca pe o piedică în viața micuțului.

Conform declarațiilor acestora, diagnosticul nu reprezintă o problemă reală și sunt hotărâți să îl sprijine pe Christian Jr. în toate etapele vieții sale!

065
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.