Știri

Zodiac chinezesc săptămâna 13-19 mai 2024. Noroc uriaş pentru BIVOL, momente dificile pentru IEPURE

Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate.

Zodiac chinezesc săptămâna 13-19 mai 2024. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Sobolan

Prima parte a saptamanii este extrem de propice pentru a-i convinge pe ceilalti sa vada abordarea ta realista. Vor veni si rezultatele cat de curand. Cineva te cauta ca sa-i dai sfaturi. Nu il lasa balta. Ziua de joi pare propice intalnirilor de orice fel, de dragoste sau de afaceri. Ai noroc in tot ce faci. Este recomandat ca in weekend sa te relaxezi mai mult decat o faci de obicei.

Bivol

Norocul este cu tine inca de la inceputul saptamanii. Gandeste-te la proiecte profesionale pe termen scurt. Astrele nu favorizeaza, deocamdata ideile cu bataie lunga. Daca esti singur, atentie la oamenii cu care intri in contact. Unii pot fi potriviti pentru scurte aventuri, dar nu te poti baza pe ei pentru ceva serios si de lunga durata. In cuplurile solide, weekend-ul se anunta de-a dreptul romantic. Aveti amandoi nevoie de putina giugiuleala siropoasa.

Tigru

Pot aparea diferente de opinii in aceasta saptamana, de aceea este indicat sa fii pregatit pentru compromisuri. Te pot salva din multe situatii neplacute. Din punct de vedere romantic, iti poti programa intalniri spre sfarsitul saptamanii. Daca esti singur, nu este exclus sa te indragostesti pana la finaluls aptamanii. Savureaza aceste momente si lasa lucrurile sa infloreasca natural. Nu forta nimic!

Iepure

Universul nu iti ofera toata energia de care ai nevoie, de aceea trebuie sa iti utilizezi intelept energia. In aceasta lumina, structureaza-ti programul astfel incat sa poti face cu brio si sarcinilor profesionale, dar si celor domestice. Incearca sa-ti pastrezi o atitudine flexibila, fii gata sa faci si compromisuri daca este nevoie.

Dragon

Marti se anunta o zi potrivita pentru negocieri si afaceri. Atentie la corespondenta de afaceri sa nu iti scape vreo greseala. Daca ai rugat pe altcineva sa se ocupe de aceasta sarcina, ar fi bine sa verifici inainte sa trimit cuiva ceva. Romantismul pluteste in aer. Nu programa pentru weekend rezolvarea unor treburi de la birou. Petrece mai mult timp cu partenerul.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Luni poate fi o zi perfecta pentru afaceri sau pentru amor. Depinde pe care parte a vietii tale te concentrezi mai mult in aceasta perioada. Rezultatele se vor vedea mai tarziu si vor fi demne de lauda, indiferent ce ai ales. In weekend, fii atent sa nu exagerezi cu mancarea sau cu munca. Iti poti face singur rau.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

O saptamana buna, in care reusesti sa faci tot ce-ti propui, dar in care trebuie sa fii si foarte intelept si sa actionezi rapid. Mijlocul saptamanii poate fi ideal pentru negocieri si afaceri. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ai toate sansele sa gasesti ceva potrivit pentru tine. Weekend-ul lasa-l pentru romantism. Ai putea gasi echilibrul si armonia alaturi de partener.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Marti este o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Atentie la oamenii care au tendina sa promita marea cu sarea, dar sa nu se tina ce cuvant. Nu cadea in plasa lor! Romantismul incepe sa pluteasca in aer de miercuri incolo. Daca ai probleme in cuplu, incearca sa le rezolvi cat mai repede posibil.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta

Aranjeaza-ti prioritatile. Ai tendinta sa fii haotic si sa intarzii cu toate termenele de predare. Concentreaza-te mai bine la organizarea timpului, pune-le in ordine si vei vedea ca se poate. In afaceri sau in dragoste este nevoie de o comunicarea sincera. Spune direct ce vrei, fara ocolisuri, dar cu tact. Weekend-ul se anunta stralucitor in amor! Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalneseti o persoana speciala.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Angajamentul si sinceritatea ta ii impresioneaza pe superioarii tai. Adu-ti aminte, totusi, ca, indiferent cat de mult iti place slujba pe care o ai, e nevoie si de putina odihnea, relaxare si distractie. Da-ti voie sa respiri la final de saptamana. Asculta muzica, dormi, petrece timpul cu partenerul de cuplu. Desi vin bani, nu este recomandat sa te epuizezi muncind.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Relatiile trebuie analizate la modul “ce poti face tu pentru mine!”, iar cand spui TU este vorba, de fapt, tot de tine! Miercuri pare o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Lasa weekend-ul pentru amor. Daca esti singur, se pare ca opusii se atrag. Fii atent la impulsivitate!

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret
Comunicarea poate fi mai dificila la inceputul saptamanii, insa nu este cazul sa depui armele. Concentreaza-te mai mult pe tonul vocii, pe modul in care iti expui mesajele. Daca esti singur, joi-vineri, se anunta o intalnire cu magnetism puternic. Daca esti implicat intr-o relatie, fii atent cum gestionezi gelozia.

0125
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.