Magazin

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu multe reușite şi realizări pentru toţi nativii. Unii însă vor domina anumite situaţii, iar alţii îşi vor întâlni marea dragoste.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul are o carte pozitivă, deci renaștere, reînnoire, sens benefic al tuturor lucrurilor din jurul tău, dorință de libertate. Te poți salva dintr-o situație dificilă. Vești, cineva drag vouă se întoarce acasă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Sunteți stăpân pe situație în săptămâna următoare. Aveți parte, într-o călătorie, chiar în străinătate, de o descoperire pasională, așa că veți înainta cu siguranță, deoarece aveți succes, reușită, iar această reușită se va repercusiona și asupra locului de muncă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au o carte excelentă. Orice întreprinde-ți în săptămâna următoare se întâmplă să aibă reușită excepțională și, în final, un deznodământ fericit al unei situații.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac
O schimbare de situație benefică în săptămâna următoare. Se anunță deplasări, întâlniri, iar șansa este de partea voastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Dominați situaţia, aveți forța activă, aveți o energie bine canalizată, sunteți combativă și în tot ceea ce întreprindeți, inclusiv în raporturile pasionale aveți reușită datorită forței de atracție fizică și magnetică pe care o emanați în săptămâna următoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Veți cunoaște un tânăr, veți avea energia combativă, vă veți lansa într-o nouă legătură și dacă vă doriți cu adevărat această nouă legătură, relația voastră se va relansa, dar evitați pasivitatea.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională nouă vă aduce reușită, dar și o realizare materială importantă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Importanța comunicării și a schimburilor de idei, o scrisoare, un mail, un telefon, un SMS, o deplasare, toate vor conduce în final la o reuniune de familie. O atracție mai mult intelectuală decât fizică vă pune pe gânduri. Trebuie să vorbiți, deoarece dialogul va juca un rol important în noua dumneavoastră relație.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
O protecție foarte puternică în săptămâna următoare, că e divinitatea, că e o persoană cu o forță și o influență extraordinară, totul vă determină să fiți încrezător, deoarece săptămâna următoare, cu ajutorul exterior, sunteți pe calea cea bună.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Înainte de a face o alegere o ezitare, îndoială, dualitate, neliniște, chiar și cu rivalitate cu cei din jur, dacă nu-i acceptă ideile. Așa că în săptămâna următoare trebuie să reflectați înainte de a acționa. Şi nu mai fiţi Gică Contra că a trecut Sfântul Gheorghe!

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Îşi ia elanul și continuă zborul spre prietenie, spre sentimente altruiste și pozitive. Sunteți stăpâniți de influxuri benefice. Vin o mulțime de schimbări rentabile și datorită întoarcerii cuiva drag dumneavoastră. O vizită, iar relațiile amicale le priviți cu multe dragoste și cu mult interes. Prietenii vor juca un rol important în evoluția unei relații următoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Fericire și reușită! Vă afirmați, vă sunt recunoscute toate meritele, clarificați fericit o situație ambiguă, aveți mare vitalitate. Succes în artă, dacă vă ocupați de așa ceva, și creativitate în general. În dragoste, pentru cei necăsătoriți, fără obligații, la orizont apare marea dragoste. O întâlnire sentimentală în curând.

0107
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.