Știri

Zodii care trec peste despărţire cu demnitate, horoscop cu Mihai Voropchievici: „Nu le vei vedea vreodată implorând sau rugând fierbinte să nu fie părăsite”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, zodiile care trec peste despărțire cu demnitate.

Gemenii sunt persoane care afirmă că ei nu ajung niciodată să iubească în profunzime, că păstrează o distanță, o lejeritate chiar și în cele mai aprinse povești de dragoste. Asta pentru că le permite să-și revină după despărțirile dureroase. Posibil că ei au încă niște traume dintr-o viață anterioară, dar noi preferăm să numim însă acest comportament în aparență, indiferent cu totul altfel.

Gemenii au o anume demnitate în tot ce înseamnă relația respectivă. Oricât de mult ar fi iubit Gemenii ei știu mai bine ca nimeni că dacă se vor lăsa în voia tristeții covârșitoare, în cazul unui eșec sau unui neajuns în căsnicie, nu îi va ajuta cu nimic.

Știu treaba asta deoarece fac parte dintr-o zonă intelectuală și sunt capabile să-și controleze sentimentele și nu le place în primul rând să fie compătimiți, așa că vor avea grijă să-și ascundă impulsul de a se ghemui undeva departe și de a plânge.

Rămân demni, cu capul sus, iar acest lucru îi ajută. În plus, îi mai ajută și rezervele native de voioșie, dar totodată rezidă în esență, din firea lor demnă. Ei sunt demn și când pierd, rămân tot cu capul sus, merg mai departe și spun pot să o iau de la început. Şi atunci ne întrebăm de ce Dumnezeu, Gemenii nu reușesc de multe ori să întemeieze o căsnicie datorită acestui exces de demnitate, şi zic eu, oarecum superficialitate. Atât timp cât nu te implici într-un parteneriat, nici în următorul nu te vei implica și vei fi într-o căutare continuă până găsești pe cineva care n-are demnitate, care n-are nimic. Iar tu poți să zici: Eu sunt șef.

Zodiile care trec peste despărțire cu demnitate: Fecioara

Rareori o să vezi o Fecioară doborâtă la pământ, plângând cu sughițuri și implorând să fie primită înapoi într-o relație. Stabilă și în perfect acord cu sentimentele sale, nativa Fecioară e prea conștientă de ea pentru a se lăsa dominată de emoțiile distructive, comparativ cu Geamănul.

Fecioara selectează numai emoțiile distructive. Poate părea blândă sau timidă în exterior, dar adevărul este că ascunde rezerve uriașe de putere. Fecioara e susținută de aplicația sa spre perfecționism, de excesul de seriozitate și responsabilitate pe care o simte atât față de ea însăși, cât și față de ceilalți. Toate aceste trăsături o vor împiedica să continue să-și plângă de milă și îi vor dărui puterea de a o lua de la capăt, chiar și după cele mai grele despărțiri.

Zodiile care trec peste despărțire cu demnitate: Balanţa

Dacă stai să o iei la bani mărunți, Balanţa este foarte neechilibrată, dar ea caută ca cei din jur să nu vadă prin ce trece ea. E cu zâmbetul pe buze, e un pic mincinoasă, cu alte cuvinte se ca minte pe ea pentru eșecul prin care a trecut și având demnitatea asta poate să depășească întotdeauna orice problemă.

Nu se prăbușește pe un pat de la câmp și de spini, că nu poate trăi dacă persoana de alături nu mai vrea să fie împreună. Această zodie, care este guvernată de zeița iubirii și a frumuseții, de Venus, va știi să trăiască intens un sentiment, dar în mod paradoxal, nu se va lăsa dominată de el și va fi mereu convinsă că există o a doua, a treia, o a suta șansă la o nouă dragoste.

Balanță, dintre toate zodiile, cred că e singura care se poate îndrăgosti din 5 în 5 minute. Asta la tinerețe, că la bătrânețe cine mai bagă în seamă o Balanță nebună, mai și tușește, mai și fumează

044
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.