Magazin

Zodia care a tras cartea neagră! Evenimente marcante pentru acești nativi, până pe 15 mai 2024

Vești proaste pentru această zodie! Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor traversa o perioadă mai complicată până pe data de 15 mai 2024. Iată ce le rezervă astrele!

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este horoscopul runelor pentru perioada următoare. Se pare că până pe data de 15 mai 2024, o zodie se va confrunta cu o perioadă mai grea, marcată de situații neprevăzute, în timp ce alta trăiește una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale.

Potrivit acestuia, se pare că nativii din Gemenii vor bifa mari reușite în perioada următoare. Aceștia vot avea parte de unele dintre cele mai frumoase lucruri din viața lor.

Mai mult, se pare că o situație care i-a măcinat până în acest moment va avea un final pe cât se poate de fericit. Numerologul le recomandă nativilor din zodia Gemeni să lase grijile și fricile deoparte, mai ales că acum nu este momentul să se confrunte cu așa ceva în viața lor.

„Zâmbet şi voie bună! Orice ați întreprinde în săptămâna următoare veți reuși, dar, atenție că reușita va fi una ieșită din comun, deci excepțională. Dacă ați avut o situație care v-a pus undeva la îndoială gândurile, să știți că fericit va fi deznadământul. Deci lăsați la o parte fricile și grijile care nu-și au sens”, a dezvăluit Mihai Voropchievici, potrivit news18.

Zodia care a tras cartea neagră! Evenimente marcante pentru acești nativi

Chiar dacă unii nativi par să s bucure de succes în această perioadă, din nefericire nu este și cazul nativilor din zodia Rac. Veștile nu sunt chiar atât de bune pentru ci născuți sub acest semn zodiacal. Racii au o carte instabilă cu o perioadă pe măsură.

Se pare că aceștia vor traversa perioade pline de posesivitate, marcate de o gelozie profundă. Totodată, racii pot ajunge cu ușurință la anumite momente destul de agresive, atât din punct de vedere verbal, cât și fizic. O veste bună e că pe plan amoros pot apărea surprize plăcute în cazul lor.

„O perioadă destul de instabilă, dar cu toate că sunt năpădiți de o mulțime de lucruri, Racii sunt pasionali. Sunt în schimb și posesivi. Au o doză de gelozie și de duritate în comportamentul verbal sau agresivitate. Și toate astea se întâmplă datorită faptului că nu au acei bani mulți pe care și-i doresc.

Dar nu vă faceți probleme. Racii care sunt singuri, vor întâlni o persoană în care atracția fizică dublă, voinţă şi dorinţă, se vor contopi”, a mai precizat numerologul Mihai Voropchievici, conform sursei citate.

096
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.