Magazin

Avertisment de ultimă oră pentru clienţii CEC Bank. Este alertă maximă, comunicat oficial

Prin intermediul unui anunț de ultimă oră, CEC Bank trage un semnal de alarmă pentru toți clienții săi. Situația este gravă, iar riscul de a pierde sume considerabile de bani din conturile bancare este real și iminent.

Avertisment de ultimă oră pentru clienţii CEC Bank. Reprezentanții băncii atrag atenția asupra unui număr în creștere de încercări de fraudă înregistrate în ultima perioadă.

Modul de operare al infractorilor este insidios: aceștia folosesc apeluri telefonice, prezentându-se drept angajați ai băncii, cu scopul de a obține informații confidențiale și bancare de la clienți.

CEC Bank adresează un apel către toți clienții săi să își asigure siguranța conturilor. Este crucial să se rețină că personalul băncii nu va solicita niciodată astfel de date prin intermediul telefonului, mesajelor text sau email-urilor.

În fața acestei situații, este esențial ca fiecare client să fie extrem de vigilent, mai ales în contextul actual. În cazul în care un client devine victima unei tentative de fraudă, este imperativ să contacteze imediat banca pentru a interveni rapid și pentru a se lua măsurile necesare.

„Puneți siguranța conturilor înainte de orice! Observăm o creștere alarmantă a încercărilor de fraudă, în special prin intermediul apelurilor telefonice pretins de către indivizi care se prezintă drept angajați ai băncii, încercând să obțină informații personale sau bancare.

Amintiți-vă că personalul nostru nu va solicita niciodată astfel de informații prin telefon sau mesaje text. Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră!”, este mesajul ferm și clar transmis către clienții săi de CEC Bank.

088
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.