Magazin

Butonul secret de la mașina de spălat care te salvează din situații critice! Îți va deschide ușa în caz că se blochează, însă trebuie să îl găsești mai întâi

Mașina de spălat rufe este nelipsită din gospodăriile oamenilor, însă există situații care îi pun în dificultate pe proprietarii acestora. Un simplu buton îi poate scoate din încurcătură.

Mașina de spălat rufe dispune de multe comenzi care, însă, nu sunt folosite mereu de către utilizatori. Ceea ce gospodinele trebuie să știe este că, printre multitudinea de butoane există și unul care poate deschide ușa aparatului electrocasnic în caz de urgență.

Butonul secret de la mașina de spălat care te salvează din situații critice

Majoritatea mașinilor de spălat moderne dispun de un buton secret care poate debloca ușa în caz de necesitate, mai ales că nimic nu poate fi mai neplăcut decât să porniți aparatul și să vă aduceți aminte că mai aveați rufe de spălat, dar nu le-ați băgat. În mod normal, mașinile se blochează automat când pornesc ciclul de spălare și este nevoie de un timp de așteptare, pentru a putea deschide iar ușa aparatului.

Un expert în curățenie a dezvăluit care este butonul ascuns ce poate deschide ușa chiar și atunci când mașina de spălat este pornită. Utilizatorul de TikTok Clean Freakz le-a arătat urmăritorilor săi cum pot găsi butonul ce vă salvează dintr-o situație urgentă.

„Ar trebui să știți că pe mașina voastră de spălat rufe există un buton secret care vă va permite să deschideți ușa în caz de urgență sau dacă mașina dumneavoastră nu funcționează așa cum trebuie. Este situat chiar lângă filtrul pe care ar trebui să-l curățați la fiecare câteva luni. Butonul este de obicei situat în partea de jos a mașinii, fie în stânga, fie în dreapta, și poate fi necesar să scoateți un mic capac pentru a ajunge la el”, a spus acesta pe platforma de divertisment.

Internautul mai spune că se poate scurge apă în momentul în care mașina se oprește din funcțiune și ușa este deschisă, astfel că îi sfătuiește pe cei ce găsesc butonul și ajung să îl folosească să aibă la îndemână un prosop sau ceva cu care să șteargă lichidul.

„Luați ceva mic și glisați butonul spre stânga. Acest lucru va încheia imediat ciclul de spălare și va deschide ușa. Îl recomand doar ca ultimă soluție dacă aparatul tău nu se va deschide”, a mai spus Clean Freakz.

De asemenea, experții recomandă și curățarea filtrului mașinii de spălat în fiecare lună, pentru o mai bună funcționare a aparatului electrocasnic: „Recomandăm să curățați filtrul mașinii de spălat în fiecare lună pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră continuă să funcționeze la eficiență maximă. Dacă aveți animale de companie sau spălați frecvent articolele foarte murdare, poate fi necesar să curățați filtrul mai des.”

026
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.