Magazin

Cele două zodii care sunt favoritele universului în perioada iunie-decembrie 2024. Vor trăi vieţi speciale, pline de încredere şi noroc

În timp ce fiecare zodie este norocoasă în felul său, aceste două semne zodiacale tind să trăiască vieți cu adevărat norocoase.

Cele două zodii care sunt favoritele universului. Cei care au semne benefice (semne conduse de Jupiter sau Venus) în cele mai importante trei aspecte ale lor sau care sunt dominante în aceste semne pot fi considerați extra norocoși sau binecuvântați – sau favoritele universului – deoarece aceste benefice pot oferi un impuls suplimentar de încredere și noroc.

Iată care sunt cele două semne zodiacale care pot fi considerate favoritele universului:

Pești

Magicianul și clarvăzătorul Pești este „favoritul universului” pentru că s-a adaptat la toate cele 12 lecții din zodiac. Acest lucru îi face pe Pești cei mai cunoscători, mai pregătiți și sălbatici, dar cu un suflet de aur.

Venus este exaltată în Pești pentru un motiv, deoarece există magie în această poziție. Nativul Pești știe cum să ofere dragoste necondiționată altora, presupunând că au evoluat și s-au maturizat. Manifestarea cea mai pură a ceea ce ar putea și ar trebui să fie dragostea este de obicei încorporată de Venus în Pești. Este o dragoste care iartă, este răbdătoare, bună și dispusă să sacrifice.

Dar Jupiter conduce acest semn în astrologia tradițională și este co-condus de Neptun în astrologia modernă. Jupiter oferă Peștilor norocul necesar pentru a depăși obstacolele. Credința este conectată cu Jupiter și, similar cu Săgetătorul, nativul va fi destul de optimist în ceea ce privește navigarea obstacolelor prezentate lor.

De partea cealaltă a acestei poziții este Fecioara, condusă de Mercur, ceea ce face ușor pentru Pești să canalizeze unele dintre aceste trăsături din semnul lor suroră. Peștii pot face planuri și pot dezvolta răbdarea necesară pentru a rămâne înainte și organizați pentru ceea ce urmează.

Săgetătorul

Săgetătorul este un semn de Foc pionier care nu se teme să încalce limitele. Ei reflectă idealurile lui Jupiter, căutând constant creștere personală. Este un semn care reprezintă aventura, călătoria și filozofia pentru un motiv, deoarece scopul acestui semn este expansiunea, dobândirea cunoștințelor și conexiunea.

Parte din ceea ce face ca Săgetătorul să fie favoritul Universului este faptul că acest semn nu va accepta înfrângerea. Până la urmă, semnul înainte de ei este Scorpionul și cel după este Capricornul, două semne tenace și ambițioase conduse de realizare. Scorpionul este războinicul în timp ce Capricornul este căpitanul tenace. Între timp, Săgetătorul a adoptat ambele trăsături bune ale lor și fuziunea produce acest semn unic. Săgetătorul va căuta speranța în timpul greutății. Ei știu că pot depăși orice pentru că au mare încredere în univers sau în ei înșiși.

042
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.