Știri

Horoscop Cristina Demetrescu 16-31 mai 2024. Jupiter aduce beneficii majore zodiilor pentru următorii 12 ani

Jupiter schimba radical lucrurile deși este o planeta slabita in zodia gemeni dar asta va ajuta foarte mult toate zodiile să comunice in scris, sa fie creative, sa fie politicoase, dar și în transporturi. Intrarea lui Jupiter se face pe 26 mai, Jupiter în gemeni este și despre a ști să minți sănătos, mai exact oamenii pot deveni foarte diplomați.

Berbec

Marele benefic amplifică totul, dar de data aceasta este bine să valorifice calitățile de comunicator, să facă cursuri de pedagogie, vor semna contracte foarte importante și pentru activitățile de comerț.

Taur

Taurii au posibilitatea să-și monetizeze mai bine abilitățile, fie apare a doua sursă de câștig, fie dublarea veniturilor. Jupiter amplifică abilitățile de comunicare în scris, în special pentru taurii care lucrează în domeniul creativ.

Gemeni

Jupiter în zodia gemeni atrage atâta oportunități în cât aproape că nu vor simți lipsa a nimic. Gemenii își vor face planuri pe termen lung, le crește prestigiul și a condiției lor în general. Gemenii practic vor avea tot ce își doresc. Este vorba de un ciclu de 12 ani.

Rac

Racii se vor ocupa de sănătatea lor în special pe zona emoțională. Racul trăiește într-o zonă plină de neliniști, dar vine o perioadă foarte liniștită. Vor primi vești care le vor calma fricile.

Leu

Leul a demostrat că are succes și vor avea mulți prieteni care se așează la masa leului când le merge bine, dar atenție nu toți oamenii cu care se încojoară au intenții bune. Trebuie să aibă grila cu persoanele cu care au legături la locul de muncă.

Fecioara

Va avea numai de profitat în perioada următoare din punct de vedere profesional. Fie căuta ceva pe piața de muncă, fie se duc la șefi să-și dea demisia. Este momentul unei schimbări majore pentru fecioară.

Balanta

Se deschid drumurile largi, lungi în străinătate, fie că practic vor pleca din țară în delegații sau profesional . Balanțele au cea mai bună perioadă pentru examene.

Scorpion

Este în elementul lui are de recueprat bani, de încasat se va descurca foarte bine în această perioadă.

Săgetator

Săgetator planeta lor Jupiter este pe casa partenerului, fie că vă bucurați de partener, fie primiți suport de la partenerul de viață să nu alergați după două contracte mai mici ci dupa unul mare. Vor avea câștiguri din procese sau instanțe. Este o perioadă foarte bună pentru căsătorii.

Capricorn

Poate să își găsească un loc de muncă nou să aiba o activitate individuală sau un al doilea loc de muncă in zona transporturilor, comunicării.

Varsator

Ei au cel mai mult de profitat este Pluto care a început o răscolire, o transformare pentru vărsător. Vin acele iubiri pe care nu le mai trăit de ceva vreme.

Pești

Peștii își vor lua o doua casă, poate fi o casă de vacanță.

0223
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.