Știri

Anunț de ultim moment desptre Florin Piersic | Informaţii la cald despre starea de sănătate a actorului

Sunt informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon normal, iar evoluţia sa este una bună.

Cadrele medicale sunt tot mai optimiste în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Florin Piersic, mai ales după vizita din această dimineaţă. Tocmai de aceea au şi luat decizia să-l transfere de la secţia de Terapie Intensivă într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului, astfel că poate acum să facă şi recuperare.

Medicii de la Spitalul Foişor au anunţat printr-un comunicat de presă că actorul a făcut deja primii paşi, însă cu ajutorul unui cadru. Ulterior, va avea nevoie şi de cârje. Va face, de asemenea, şedinţe de kinetoterapie, astfel încât, în câteva săptămâni, maestrul să se poată deplasa singur, fără ajutorul cadrului sau a cârjelor şi, evident, să revină şi pe scenă, aşa cum îşi doresc admiratorii săi.

„Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, a transmis managerul interimar al Spitalului Foişor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Şerban.

Pe de altă parte, medicii de la Institutul Matei Balş, acolo unde a fost iniţial tratat şi internat Florin Piersic ţin în permanenţă legătura cu cadrele medicale de la Spitalul Foişor.

Sunt informaţii pe surse potrivit cărora medicii de la Institutul Matei Balş ar urma să vină din nou mâine la Spitalul Foişor pentru a-l vizita pe Florin Piersic ca să vadă cum se simte, iar în acest moment nu se ia în calcul transferul la Institutul Mai Balş, în condiţiile în care are nevoie de recuperare fizică, iar la Spitalul Foişor poate să primeasc[ toate îngrijirile necesare.

020
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.