Știri

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis marti intr-un tragic accident rutier produs in Costesti de un tanar de 18 ani care conducea fara permis. Ilie Geangavelea lasa in urma o sotie si doi copii.

Marti, 14 mai, intr-o zi tragica pentru judetul Arges, preotul si-a pierdut viata intr-un accident rutier. In aceeasi zi, alte sase persoane au fost ranite in accidente rutiere in judet.

Accidentul mortal a avut loc in localitatea Costesti, unde un tanar de 18 ani din Ungheni, care conducea fara permis, a lovit un autoturism cu remorca condus de un barbat de 47 de ani din Costesti. In urma impactului, autoturismul a intrat intr-un cap de pod, iar pasagerul sau, Ilie Geangavelea, a ramas incarcerat intre fiarele masinii si a decedat imediat dupa ce a fost extras.

Ilie Geangavelea era un preot foarte apreciat in comunitate si fusese, de asemenea, consilier local in Costesti. Alaturi de el in masina se afla parintele Sandu Mocanu, paroh al bisericii din cartierul Telesti, tot din Costesti, care a fost transportat in stare grava la Bucuresti de catre echipajul SMURD.

Moartea fulgeratoare a preotului Ilie Geangavelea a provocat un soc in comunitatea argeseana. El era considerat un model de urmat si foarte respectat de cei care l-au cunoscut.

”Preotul Ilie Geangavela a plecat intr-o lume mai buna. Nu am nicio indoiala ca sufletul lui colosal, bunatatea si buna credinta pe care le-a dovedit din plin intreaga viata, il indreptatesc sa se odihneasca vesnic in lumea celor drepti.

Ramas bun, parinte! Multumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ati aratat prin fapte. Stiu multi care n-or sa va uite niciodata! Ma numar printre ei! Condoleante familiei! Odihna vesnica!”, a scris, pe Facebook, un enorias din Arges care l-a cunoscut.

070
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.