Știri

Vești excelente pentru Simona Halep! S-a confirmat ce aștepta toată lumea

Vești excelente pentru Simona Halep! Tenismena a primit wildcard pentru un turneu important. Celebra jucătoare de tenis a fost invitată la cel de-al 22-lea Grand Prix de tenis al Alteței Sale Regale Prințesa Lalla Meryem, între 18 și 25 mai 2024, la Rabat. Sportiva încearcă acum să-și asigure un loc la Paris 2024.

Simona Halep are parte de vești excelente! Celebra jucătoare de tenis a primit wildcard pentru un turneu important. Sportiva va participa la Grand Prix Lalla Meryem, care va avea loc la Rabat între 18 și 25 mai 2024.

Simona Halep are parte de vești cu adevărat excelente! Celebra sportivă a primit un wildcard pentru participarea la prestigiosul Grand Prix Lalla Meryem, care va avea loc la Rabat între 18 și 25 mai 2024. Acest turneu pe zgură, clasat în categoria WTA 250, este dotat cu premii totale în valoare de 267.082 de dolari și este adesea descris de organizatori drept „o ofrandă regală”.

Evenimentul va beneficia de prezența mai multor jucătoare de top din circuitul mondial, inclusiv Lucia Bronzetti și Martina Trevisan din Italia, ultimele două câștigătoare ale turneului. Printre favorite se numără și Yue Yan din China (37 WTA), Anna Blinkova din Rusia (46 WTA) și spaniola Sara Sorribes Tormo (47 WTA).

Cu toate acestea, conform organizatorilor, atracția principală a ediției 2024 este participarea Simonei Halep, fost număr 1 mondial, și a Paulei Badosa din Spania, fost număr 2 mondial.

Aceasta nu este prima experiență a Simonei Halep la acest turneu în Maroc, tenismena ajungând în finalele de la Fez în 2010 și 2011 și participând la Marrakech în 2013. Participarea la acest turneu vine într-un moment important pentru jucătoarea de tenis, care încearcă să-și asigure un loc la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Înainte de a pleca la Rabat, Simona Halep va juca în turneul Challenger WTA 125 de la Paris, unde este programată să o întâlnească marți, în jurul orei 15:00, pe americanca Kessler McCarney, clasată pe locul 125 WTA.

073
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.