Știri

Horoscop Minerva. Trei zodii vor fi trântite la pământ. Mare durere în viața acestora

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 20 – 26 mai, în cadrul emisiunii Wownews, de pe Youtube.

Berbec

Așteaptă-te la un val de claritate mentală și la o chemare interioară, pe măsură ce Marte va face conjuncție cu sensul vieții, Nodul Nord pe 19 mai, și cu Chiron, rana spirituală pe 29 mai. Este o conștientizare a misiunii pe care o ai, cea de mentor, de vindecător sau de maestru. Obișnuiește-te cu mai multă responsabilitate și cu voința de a decide, chiar dacă asta te face neplăcut uneori.

Taur

Cu intrarea lui Jupiter în Gemeni, tu devii regizorul, vizionarul, epicentrul atenției. În noaptea de 25 spre 26 mai, Jupiter lasă semnul tău pentru a trece în Gemeni. Cu Soarele, Mercur, Venus și Uranus ești pregătit pentru o sărbătoare a minții și a sufletului. Luna Plină din 23 mai decide intenția pe care ai de gând să o urmezi. Ce a rămas nerezolvat e mai bine să lași în urmă!

Gemeni

Taurul conduce tărâmul nevăzut al hărții tale, adică casa a XII-a, unde dorințele primordiale și pietrele nerafinate așteaptă să fie descoperite. Dacă te-ai simțit blocat de ceva vreme, cum ți-ai revenit ești gata să fii acolo unde te cheamă oamenii. Pe 23 mai, Luna Plină în Săgetător care are loc în casa parteneriatelor te duce acolo. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta!

Rac

Marte este în Berbec, în casa carierei. Cele două eclipse, de Lună și de Soare, din martie și aprilie ți-au ridicat mingea la fileu și ți-au sporit ambiția de a-ți valorifica numele și moștenirea. Ți-ai câștigat locul cu prisosință, iar acum trebuie să aștepți responsabilitățile care vin la pachet.

Leu

Luna mai aduce o infuzie de energie neașteptată în Taur, în casa a X-a a carierei. Cu entuziasmul vine și furia neliniștii, o expansiune rapidă, un potențial ce trebuie fructificat. Dacă mergi înainte te gândești pe cine sau ce să lași în urmă. Anihilează orice te trage înapoi, încheie orice contract care nu îți mai aduce nimic bun și eliberează-te pentru evenimentele care urmează.

Fecioară

Acumulezi destule până pe 25 mai, când Jupiter va intra în Gemeni și se va lansa într-un tur de forță care va dura mai bine de un an în casa a X-a a carierei, a ambiției și a afirmării publice. Treaba ta este să iei în considerare rolul pe care l-ai jucat până acum și rolul pe care știi că ești menit să-l joci mai departe. Obișnuiește-te să spui „da” atunci când apar oportunități.

Balanță

Ai văzut adesea lumea din perspectiva altuia sau ai acționat ca o oglindă a celorlalți, dar planeta ego-ului și a sinelui se află în domiciliu în casa relațiilor de orice fel. Asta semnalează o revenire sănătoasă a tuturor acestor relații. Trebuie să te angajezi în noi moduri de a relaționa. Totul este menit pentru tine să fie o provocare.

Scorpion

Ce ai învățat despre relații în ultimul an? Cum crezi că te văd ceilalți și cum vrei tu să fii văzut? Din luna mai Jupiter a fost în Taur, în casa a VII-a a parteneriatelor și în opoziție cu semnul tău punând toate reflectoarele publice asupra ta. Fă nu doar planuri, ci aplică-le cu oamenii care te provoacă.

Săgetător

Ești pregătit să te afirmi prin rigurozitatea ta, doar că nu poți să faci acest lucru singur. Asiști la o nouă redistribuire de forțe în ceea ce privește colaboratorii și iubirea. Luna Plină din semnul tău te pune într-o lumină provocatoare. Vei fi văzut așa cum nu ai fost niciodată.

Capricorn

Marte, planeta focului, a energiei și a dorinței este în casa a IV-a familiei, a rădăcinilor și a temeliei psihologice. Aceasta este baza temei tale natale, miezul din care provine tot ce înseamnă acțiune și impuls. Treaba ta este să lucrezi cu ceea ce primești și nu să judeci.

Vărsător

Trecerea lui Jupiter în Gemeni ar putea avea de-a face cu o proprietate imobiliară sau chiar cu unul dintre copii, dar va aduce o mare schimbare în viața personală. Dacă stai să te gândești un moment vei recunoaște că ai fost pregătit pentru asta.

Pești

Peștii sunt un semn al emoțiilor, Gemenii al gândirii. Când planetele se deplasează prin Gemeni, ele transformă sentimentele intense în idei, în conversații și în posibilități neașteptate.

042
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.