Știri

Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat. Cu sufletul distrus, a făcut primele confesiuni, după ce Ionela și George și-au dat ultima suflare pe asfalt: ”Ne-ați lăsat cu o durere fără margini”

Ionela și Goerge și-au dat ultima suflare pe asfalt, după un accident rutier lângă Iași, iar mama tinerei a scris un mesaj sfâșietor pe internet, după tragedie.

Duminică, 19 mai, un accident rutier a avut loc în Codăești, tragedie în care și-au pierdut viața doi tineri, Ionela și George, dar și bunul lor prieten. Aceștia se întorceau de la Iași, acolo unde fuseseră pentru a-și cumpăra ținute pentru ziua cea mare, pentru că săptămâna viitoare urmau să ajungă în fața altarului pentru a-și uni destinele.

Ionela și George se aflau pe o motocicletă, iar prietenul lor pe o alta atunci când s-a produs accidentul rutier.

La un moment dat, unul dintre motocicliști a intrat în depășirea celuilalt motor, izbindu-se frontal de un autoturism care circula regulamentar. Șoferița care se afla la bordul mașinii s-a speriat și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

După nenorocire, familia este îngenuncheată de durere și în loc să se bucure cu toții la evenimentul frumos care trebuia să aibă loc săptămâna viitoare, atunci când George și Ionela urmau să se căsătorească, acum rudele se pregătesc să-i conducă pe ultimul drum pe tineri. Mai mult decât atât, cu ultimele puteri, mama tinerei a transmis un mesaj sfâșietor pe pagina personală de Facebook, fiind distrusă de durere.

„Copiii mei frumoși, ne-ați lăsat cu o durere fără margini în suflet, viața nu a fost dreaptă, de acum fără voi nu va mai fi la fel!”, a scris mama tinerei care a murit în accident.

Viteza și depășirea care nu a fost făcut în condiții de maximă siguranță i-a costat viața pe cei trei tineri. După tragedie, martorii au povestit îngroziți cum s-a petrecut totul, dar și cum au intervenit pentru a stinge flăcările care au izbucnit imediat după impact.

„ Viteză, depășire, a depășit în curbă aici. Au intrat motocicliștii în șoferiță. Nu găseam șoferița din mașină că ea, săraca, s-o fi dat jos şi a dispărut printre oameni. Noi ne-am dat repede jos cu stingătoarele să stingem mai repede”, a povestit un martor, conform Observatornews.ro .

084
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.