Știri

Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în sfârșit, pe sticlă

Vești excelente pentru fanii lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Cei trei jurați vor reveni, în curând, la TV. Încep pregătirile pentru celebra emisiune.

Sunt vești superbe pentru fanii celor trei chefi. Emisiunea MasterChef va reveni, după ani buni de pauză, din nou pe micul ecran. Așa cum a fost anunțat de la începutul primăverii, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se pregătesc de reîntâlnirea cu fanii.

Producătorii emisiunii au anunțat că pregătirile au început și veștile pentru cei care vor să fie concurenți, dar și pentru fani, sunt imense.

Chiar weekendul acesta au loc preselecțiile pentru noul sezon de la MasterChef. Acestea au loc pe 18-19 mai, la Hotel Sheraton din Capitală, iar în weekendul 1-2 iunie, preselecțiile vor fi în Iași, la Hotel Unirea.

Așadar, asta înseamnă că după preselecții, filmările vor urma să înceapă, spre marea bucurie a fanilor.

Pro TV și Antena 1 se află într-o confruntare nu doar pe micile ecrane, ci și în sălile de judecată. Antena Group nu cedează în disputa cu bucătarii celebri care au migrat recent la Pro TV, implicând acum și acest post TV în bătălia juridică.

Recent, Antena Group a inițiat acțiuni legale la Tribunalul București împotriva chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, precum și împotriva Pro TV, conform informațiilor obținute de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Grupul media a solicitat emiterea unei „ordonanțe președințiale”, o măsură juridică rapidă menită să blocheze temporar o anumită situație.

Deși portalul instanțelor nu oferă detalii suplimentare, este foarte probabil că Antena încearcă să suspende colaborarea dintre cei doi chefi și Pro TV până la soluționarea celorlalte procese aflate pe rol (fiecare chef fiind subiectul a câte cinci procese), lucru care ar putea dura ani de zile.

În cazul ordonanței președințiale ce îi implică pe Cătălin Scărlătescu și Pro TV, instanța a stabilit un prim termen de judecată pentru data de 18 iunie. În ceea ce-l privește pe Florin Dumitrescu, instanța a hotărât să transfere cazul de la secția a VI-a la secția a III-a, specializată pe proprietate intelectuală.

041
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.