Știri

Soția lui Iosif Rotariu și-a pregătit hainele înainte de înmormântare: „Ea mi le-a dat!”

Iosif Rotariu (61 de ani) este distrus după ce soția sa, Dana Rotariu a fost învinsă de boală și a murit. Contactat de Click!, fostul mare fotbalist al României, din Generația de Aur, ne-a mărturisit că înainte să moară soția sa, ea și-a ales și hainele pentru înmormântare.

Dana Rotariu a murit duminică dimineață, 26 mai, la ora 4.00. Totul după ce anul trecut aceasta a ajuns la un spital, din Turcia, unde medicii i-au extirpat două tumori la colon, însă boala i-a recidivat, deoarece i s-a activat o altă tumoră la plămâni. Conștientă, în ultimele sale zile din viață, că nu mai are mult de trăit, soția lui Iosif Rotariu a dorit să își aleagă și hainele pentru înmormântare.

„Este îmbrăcată într-un costum de culoare albă. Ea mi-a ales hainele înainte să moară. Aveam deja hainele, pentru înmormântare, deja pregătite, erau pregătite din timp. Ea mi le-a dat și mi-a zis, înainte să se întâmple tragedia, cu ce să se îmbrace”, conform Click!

Când va fi înmormântată Dana Rotariu

„Corpul neînsuflețit al mamei mele ,Dana rotariu va fi depusa Capela(păștea stanga)cimitirului eroilor din calea lipoveni,la ora 15.Inmormantarea va avea loc marți 28/05/2024 ora 13”

Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus soția lui Iosif Rotariu

Dana Rotariu a fost o femeie cu suflet mare. Aceasta a ales să înfieze doi copii, pe Cristian care suferă de diabet, și pe Kassandra cu o poveste impresionantă în spate. Asta pentru că adolescenta, are până în prezent, până la vârsta de 18 ani, peste 50 de operații după ce bunica sa încercat să scape de ea.

0115
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.