Știri

Anunțul făcut de Aurelian Temișan despre căsnicia cu Monica Davidescu. „Sunt multe la mijloc..

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au căsătorit în anul 1996, iar de atunci sunt de nedespărțit. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, despre care spune că este o femeie serioasă. Întrebat cum a reușit să mențină flacăra iubirii aprinsă, într-o perioadă în care tot mai multe cupluri își spun adio, Aurelian Temișan a răspuns: „Monica înseamnă consecvență și seriozitate. Da, este o lume nebună, cred că am reușit să ne adaptăm pentru că ne-am văzut fiecare de culoarul lui și împreună de culoarul comun, neinteresându-ne ce este în curtea vecină. Avem atâta treaba încât nu avem timp să bârfim ce fac alții, indiferent dacă fac bine sau nu, și asta ne ține mereu în priză și foarte echilibrați.”

Evident, ca în orice altă familie, mai apar și certurile, însă supărările le trec foarte repede. Discuțiile între Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt legate mai mult de treburile casnice. „Când ne mai certăm, certurile sunt la modul general pe profesie. Iar certurile de genul acesta înseamnă progres din punctul nostru de vedere. E normal să nu avem păreri identice, dar atât timp cât finalitatea este win-win, atunci constatăm că certurile sunt bine venite. În ceea ce privește partea casnică a certurilor, n-ai scos gunoiul la timp, ai zis că faci aia și n-ai făcut, nimicuri, dar astea nu sunt certuri.”

În relație cu fiica lui, Dora, Aurelian Temișan este un tată foarte responsabil și îngăduitor. Aristul știe cum să discute cu adolescenta și este mândru de educația pe care i-a dat-o. „Nu duc lipsa de răbdare, în special când este vorba de Dora. Îmi place să o simt provocată de o anumită situație și o las pe ea să se manifeste un pic pentru că din multe din reacțiile ei am și eu de învățat. Sunt răbdător atâta vreme cât finalitatea unei discuții, unei probleme create duce la progres și înțelegem ceva amândoi din treaba asta.”

„Nu cred că există vreo formulă sau vreo rețetă. Dacă există vreo rețetă a longevității și a cum să menții o relație în cuplu, să mi-o arătați și mie. Măcar să văd dacă are dreptate. Aș face o comparație cu ce trăiesc eu de 30 de ani încoace. Sunt multe la mijloc: respect, păstrarea intimității fiecăruia”, a mărturisit Aurelian Temișan.

060
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.