Știri

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Fostul antrenor al FC Petrolul, Florin Pârvu, trece prin momente cumplite după ce soția sa, în vârstă de 47 de ani, a murit. Clubul Petrolul Ploiești a transmis un mesaj de condoleanțe.

Florin Pârvu, care în prezent este antrenor la FC Voluntari, trece prin momente cumplite, după ce soția sa, Oana Alina Pârvu, a murit la vârsta de 47 de ani.

FC Petrolul Ploiești a postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, un mesaj de condoleanțe.

„Clubul Petrolul Ploiești este alături de Florin Pârvu în aceste momente grele, după trecerea în neființă a soției sale, Oana Alin Pârvu. Sincere condoleanțe”, este mesajul FC Petrolul Ploiești.

Soția lui Florin Pîrvu suferea de o boală teribilă. A fost internată în mai multe spitale și a suferit foarte mult în ultima perioadă. Tehnicianul celor de la Voluntari este extrem de afectat și a luat deja o decizie după această tragedie.

Tehnicianul ilfovenilor își dorește să ia o pauză în această perioadă și este dispus să renunțe la postul de antrenor al celor de la Voluntari, chiar dacă recent a fost reconfirmat în funcție.

El era văzut drept tehnicianul cu care ilfovenii vor ataca promovarea în Superliga, după ce au retrogradat în acest sezon în B după 9 ani pe prima scenă.

Soția antrenorului Florin Pârvu, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă la doar 47 de ani, acesta fiind principalul motiv pentru care s-a ajuns la o ruptură între tehnician și club.

„Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!
Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani .
Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister!
Va suntem aproape în aceste momente și sperăm că veți găsi puterea și liniștea necesare pentru a depăși această imensă pierdere.
Dumnezeu să o odihnească în pace !”, se arată în comunicatul clubului FC Voluntari.

Pierderea soției l-a determinat pe Pîrvu să ia o pauză din fotbal, iar Voluntari se află în discuții cu Claudiu Niculescu (47 de ani), fostul antrenor al celor de la Șelimbăr. Cel mai probabil, va sosi la Voluntari pentru a forța revenirea în Superliga.

„Clau-gol” i-a mai pregătit pe ilfoveni în perioada 2017-2018, fiind unul dintre „arhitecții” celor mai importante distincții din palmaresul echipei ce evoluează pe stadionul „Anghel Iordănescu”: Cupa și Supercupa României în 2017.

În ultima perioadă, numele fostului atacant a fost vehiculat ca variantă pentru banca tehnică a lui Dinamo, asta în cazul în care Zeljko Kopic n-ar mai fi continuat la trupa alb-roșie. Acest lucru nu s-a întâmplat, croatul fiind reconfirmat în funcție în cadrul unei conferințe de presă de la Săftica, baza de pregătire a dinamoviștilor.

Acum, se pare că destinația celui originar din Slatina este alta: FC Voluntari, urmând a îl înlocui pe Florin Pîrvu, tehnician ce nu a reușit să salveze echipa de la retrogradare.

065
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.