Știri

De unde provin, de fapt, produsele Cien de la Lidl. Care este adevăru despre aceste cosmetice adorate de români

Produsele Cien de la Lidl se vând la preț mic, dar toată lumea de laudă și le folosește, pe motiv că sunt de calitate. Mulți clienți se înghesuie să cumpere produse de la acest brand.

Cien e brand german de produse cosmetice care pot fi găsite la Lidl. Prețurile sunt foarte mici, poate chiar cele mai mici de pe piață. Experții din sănătate au avut numai cuvinte de apreciere despre aceste produse, atât din gama de femei, bărbați, cât și de copii. Inclusiv clienții din România au observat că au o calitate destul de ridicată, la doar câțiva lei. Cu toate acestea, puțini știu de unde vin, de fapt, înainte de a ajunge pe rafturile retailerului.

Gama variată conține o mulțime de produse îndrăgite, printre care se numără:

creme de față;
măști de față;
produse de curățarea feței;
produse de îngrijire corporală;
deodorante pentru bărbați și femei;
geluri de duș;
șampoane și balsamuri;
creme de mâini;
creme de corp.

Tot ce trebuie să știi despre produsele Cien de la Lidl

Produsele de la brandul Cien sunt făcute în Germania de o firmă mai puțin cunoscută: Mann & Schrôeder GmbH. Lidl colaborează cu această companie ca să aibă gama exclusiv în magazinele lor din toată lumea.

Printre cele mai populare produse de la Cien se numără crema Q10 Anti-Winkle Cream, care costă aproximativ 30 de lei. A fost comparată cu Charlotte’s Magic Cream de la Charlotte Tillbury, care costă aproape 500 de lei. Recent a apărut o serie organică, făcută din produse naturale, care nu conțin substanțe dure și toxice.

Un alt produs extrem de popular este crema Q10 Cremă de zi intensă antirid SPF 15, care e potrivită pentru toate tipurile de piele. Hidratează foarte bine și ajută la reducerea ridurilor.

„Româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar pentru a întreține frumusețea lor există o soluție la îndemână. Cien protejează frumusețea româncelor oferindu-le o gamă variante de produse de îngrijire pentru corp, ten și păr. Dar atunci când vorbim de frumusețe nu trebuie să uităm nici de EL. Pielea bărbaților este diferită și necesită un alt tip de îngrijire. Gama specială de cosmetice pentru bărbați Cien vine în ajutorul bărbaților care pun preț pe aspectul lor”, a spus Lidl despre gama lor de produse de înfrumușețare și îngrijire.

0114
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.