Magazin

Urmează o perioadă foarte dificilă pentru 4 zodii

Pentru câteva zodii, astrele nu vin cu vești bune în această perioadă. Din păcate, faptele din trecut vor avea consecințe asupra nativilor

Pentru câteva dintre zodii, astrele nu vin cu vești tocmai bune la începutul verii. Faptele din trecut vin cu consecințe și vor fi resimțite mai puțin plăcut.

Nativii Gemeni, Leu și Săgetător vor trebui să înfrunte situații și ipostaze neplăcute.

Zodii care au parte de o perioadă dificilă
Gemeni

În această perioadă, lipsa sincerității nu îi ajută pe nativi să devină cea mai bună variantă a lor și să beneficieze de diverse întâmplări care să le fie favorabile. Gemenii vor trebui să dea explicații persoanelor cărora le-au greșit în trecut.

Leu

Leii trebuie să aibă grijă pe plan sentimental. Karma le va bate la ușă și vor afla o veste legată de partenerul de viață. Astrele îi sfătuiesc pe nativi să încerce să repare lucrurile pe care le-au făcut greșit în trecut.

Săgetător

Nativii Săgetător trebuie să fie atenți la investițiile pe care urmează să le facă în această perioadă. Astrele îi sfătuiesc să nu se grăbească să se asocieze cu cineva pentru o afacere sau să semneze un contract.

072
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.