Știri

Lacrimi și suferință după moartea Ancăi Molnar! Mesajul emoționant lăsat înainte de a pierde lupta cu boala ”L-a îmbrățișat pe Domnul”

Anca Molnar s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, după mult timp în ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocantă pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de mesaje absolut sfâșietoare!

Tragedie de proporții în Timișoara! Un make-up artist celebru a murit din cauza bolii crunte de care suferea. Anca Molnar a avut doar 34 de ani și a lăsat în urma ei multă suferință și durere, dar și o familie îndurerată, care abia își găsește puterea să treacă peste această pierdere uriașă.

Anca Molnar avea o carieră de succes și o familie frumoasă. Era o femeie împlinită și avea doar motive de fericire.

La un moment dat, însă, în viața ei a apărut boala cruntă, care în cele din urmă a răpus-o. Anca Molnar suferea de cancer și familia ei a făcut tot ce a putut pentru a-i fi alături în această luptă grea.

Tânăra a fost optimistă până la final, dar boala a fost mai puternică. Acum, vedetele care au cunoscut-o transmit mesaje de condoleanțe și fotografii în amintirea Ancăi.

Anca Molnar a descoperit că are cancer după ce a început să aibă dureri de cap tot mai frecvente și intense.

„Ştiu că am lipsit din nou, dar promit, când îmi revin din această stare vă voi povesti”, spunea Anca Molnar, recent, într-o postare pe Instagram.

La început, make-up artista nu a acordat importanță durerilor de cap, considerându-le banale. Însă, în timp, durerile au devenit atât de severe încât nu mai putea să-și desfășoare activitatea, arată Antena3.

Ea a mers în cele din urmă la medic, acolo unde a primit un diagnostic crunt: tânăra avea o tumoare pe creier. Deși a fost operată de două ori, boala a fost, din păcate, mai puternică și a răpus-o.

Recent, probabil conștientă că sfârșitul îi era aproape, Anca a postat un mesaj cutremurător pe contul său de Instagram. A fost un mesaj de adio pentru toți cei care au cunoscut-o.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de speranţă.

Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu!”, este mesajul emoţionant transmis de Anca Molnar pe Instagram.

Claudiu Molnar, soțul Ancăi, a publicat ultimele mesaje dintre cei doi. Ea își ruga soțul să mai reziste puțin, promițându-i că se va face bine.

„Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin… mâine sunt ca nouă”, îi scria Anca.

„Te iubesc. Rezist oricât e nevoie”, i-a răspuns el.

Anca Molnar va fi înmormântată joi.

Cum a descoperit Anca Molnar ca are cancer

Astăzi, însă, cu toții au primit vestea de care se temeau. Anca Molnar a încetat din viață, iar cei care au susținut-o în această perioadă și au trăit cu spranța că va supraviețui au fost în șoc. Pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de mesaje dureroase din partea persoanelor apropiate.

”Frumoasa mea… așa îmi spuneai mereu..Cuvintele sunt de prisos acum, efectiv nu pot să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace și să te primească în Împărăția Lui! Cerul e mai bogat acum! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru cât m-ai sprijinit și că ai crezut în mine! Rar întâlnești în viața asta oameni buni, iar tu ai fost unul dintre ei! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!

Te voi purta în inima mea până când ne vom revedea”,

”Ne luptăm atât de mult pentru viața asta pe pământ, dar există cineva ca Anca care a înțeles că veșnicia este mult mai prețioasă și atunci L-a îmbrațișat pe Domnul, L-a apucat de mână și a plecat, lăsând în urmă o amintire frumoasă și suflete triste…
Ai fost fiică, mamă și soție model, iar noi putem doar să zâmbim când pronunțăm numele tău..
Domnul să aline durerea familiei tale și să lase protecția Lui peste ea”, sunt doar două dintre mesajele dureroase.

După moartea Ancăi Molnar, pe profilul ei de pe Instagram a apărut un mesaj de adio, care a emoționat pe care toată lumea. În perioada în care a luptat cu cancerul, make-up artistul a dat dovadă că este o femeie puternică și nu a renunțat niciodată la dorința de a trăi.

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.
Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.
Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.
Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!
Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!
Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

067
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.