Media

Gina Pistol a vorbit despre revenirea în televiziune. Vedeta este pregătită de Masterchef?

Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1 în 2022, pentru a se dedica mai mult familiei sale, în special fiicei Josephine, pe care o are cu Smiley. În perioada de pauză, vedeta a continuat să fie activă în mediul online, colaborând cu diverse branduri pentru campanii publicitare.

Gina Pistol, pregătită pentru MasterChef. Recent, au apărut zvonuri conform cărora Gina Pistol ar putea reveni pe micul ecran la Pro TV, pentru a prezenta noul sezon al emisiunii MasterChef, unde jurați sunt Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, scrie Libertatea.

În contextul acestor speculații, Smiley a postat pe Instagram un videoclip în care o întreabă pe Gina Pistol ce gătește, sugerând că s-ar putea pregăti pentru ceva nou. Internauții și-au exprimat speranța ca vedeta să fie prezentatoarea emisiunii culinare de la Pro TV.

„Nu știu să vă zic! Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc!”, a spus Gina Pistol, completată de Smiley: „Eu sigur mă întorc în toamnă!”.

Gina Pistol a dezvăluit că anul 2022 a fost foarte dificil pentru ea, confruntându-se cu depresie postnatală și epuizare din cauza programului încărcat. Suferind și de sindromul copilului sărac, ea a resimțit presiunea de a lucra intens pentru a depăși lipsurile din copilărie. Smiley i-a sugerat să ia o pauză pentru a-și prioritiza sănătatea mentală și fizică.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun”, a spus Gina Pistol.

073
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.