Magazin

Cum citești în cafea. Ce semnifică fiecare simbol desenat în zațul licorii magice

Preoții ne învață că este păcat să încercăm să ne descoperim destinul, susținând că doar singur Dumnezeu cunoaște acest lucru și că noi ar trebui să ne încredințăm viața în mâinile Lui și să acceptăm tot ceea ce ne este dat. Totuși, oricât de profundă ar fi credința noastră în Dumnezeu, să recunoaștem că multora dintre noi le-ar plăcea să afle cum le va fi viața.

Practica cititului în cafea presupune o serie de reguli cât de poate de precise. În cele ce urmează, îți prezentăm cum funcționează procesul de citire în cafea și te asigurăm că, pentru acest lucru, nu-ți trebuie cine știe ce har deosebit, ci doar puțin timp pentru a învăța semnificația simbolurilor care se desenează în zaț.

Cum citești în cafea

Persoana care dorește să-i fie citit viitorul trebuie să bea cafeaua încet, lăsând o cantitate mică de lichid în ceașcă. Persoana care citeşte în cafea rotește apoi ceașca de trei ori, astfel încât zațul să se fixeze în diverse modele pe pereții ceștii, apoi o răstoarnă cu gura în jos pe farfurie, pentru ca lichidul rămas să se scurgă.

După acest moment, ghicitoarea examinează ceașca și zațul de cafea și începe interpretarea formelor și imaginilor din ceașcă. Această „traducere” variază în funcție de intuiția și experiența cititorului.

Ce semnifică fiecare simbol desenat în zațul cafelei

Totuși, acesta se ghidează după o serie de simboluri comune care au interpretări prestabilite, potrivit The Balkans

Cercurile reprezintă armonia, completarea sau unitatea.
Crucile semnifică provocări sau obstacole în față.
Păsările simbolizează libertatea, mesajele sau călătoriile.
Animalele reprezintă oamenii.
Dragonul reprezintă o persoană apropiată cu care ai relații dificile, dar te poate reprezenta și pe tine.
Berbecul înseamnă că ești devotat altora, dar simți că ești neglijat. Este semn al unei faze de rebeliune.
Inimioarele sugerează iubire, relații sau probleme emoționale.
Copacii reprezintă creșterea, stabilitatea sau longevitatea.
Pătratele şi dreptunghiurile simbolizează stabilitate, ordine sau organizare și prevestesc zile calme. Triunghiurile reprezintă schimbarea.
Cifrele pot reprezenta luni sau zile ale săptămânii. Cifrele au o interpretare dublă. Un anumit număr ar putea reprezenta o simplă perioadă de timp. De exemplu, un „2” în combinație cu o linie verticală care ajunge la marginea ceștii de cafea ar putea indica atingerea unui obiectiv în următoarele 2 săptămâni.
Literele sunt inițialele prenumelui sau numelui.
Liniile verticale de-a lungul pereților ceştii reprezintă aspirațiile. O dâră de cafea care se întinde până la marginea ceștii indică un viitor strălucit. Liniile incomplete semnifică incertitudine și faptul că un obiectiv pe ţi l-ai propus s-ar putea să nu fie atins.
O grupare de puncte este semn că viitorul tău financiar va fi unul luminos.

032
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.