Magazin

Planta care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Cea mai bună, rapidă şi ieftină metodă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre planta care te scapă de ţiuitul din urechi.

„Astăzi vorbim despre ţiuitul din ureche şi despre elasticitatea vaselor de sânge. Este cea mai bună, rapidă şi ieftină metodă. Vorbim despre planta traista ciobanului. Noi uităm de aceste plante, de care ar trebui să ţinem cont mereu şi să nu uităm de ele.

Într-un pahar de apă rece se pune o lingură din această plantă. Acoperim apoi acest pahar şi lăsăm aşa până dimineaţa. În dimineaţa respectivă, se strecoară şi se beau câte două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă, cu 15 minute.

Se poate face şi ceai cald. Se lasă jumătate de oră la infuzat şi se bea un sfert de pahar. Ar fi în jur de 40 ml de ceai. Tot cu 30 de minute înainte de masă.”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Treburile casnice care pot distruge relaţia de cuplu. Lidia Fecioru: „Omoară totul între cei doi parteneri”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre motivele care pot distruge relaţia de cuplu.

„Este frustrant să vezi un partener nu face lucruri. De exemplu, se strâng vase în chiuvetă şi doar ea le spală. Te cam ia nebunia ca femeie.

Unul dintre ei trebuie să aibă o iniţiativă. Fiecare trebuie să aibă un rol într-un cuplu. Nu trebuie să facă doar ea sau doar el.

Trebuie ca lucrurile să fie mereu împărțite. Unii parteneri nu fac curat după ei. La fel, nu e bine. Trebuie să strângem după noi, indiferent de situaţie. Te ia nebunia atunci când vezi că celălalt nici măcar nu îşi strânge masa. În acest caz, mereu cineva trebuie să strângă după şi este în regulă.

La un moment dat, te plictiseşti. Plus că sunt copii în joc şi ei văd cum te comporţi tu. Sunt ca un burete şi absorb tot ce fac părinţii.

Partenerii mai au şi idei diferite. Vine un moment când asta deranjează. E greu de acceptat pentru partener treaba asta.

Când cineva începe cu porunci, la fel, nu e bine. Multe relații s-au dărâmat din cauza acestor discuţii. Există discuţii cu multe reproşuri. Chestiile astea mărunte omoară totul între cei doi parteneri.

La început spui, lasă o să treacă, apoi spui că nu vrei să-l mai vezi şi apoi vezi cum se duce la altul sau la alta.

Fiecare cuplu trebuie să aibă o rutină împreună. Să organizeze vacanţe, să strângă împreună, să gătească împreună.

Mai mult decât atât, să nu uităm de apreciere. Asta cântăreşte foarte mult într-o relaţie de cuplu.

Dacă nu avem respect pentru cel de lângă noi, nu mai este familie acolo. E important să simțim să ne ajutăm partenerul. Să te înţeleagă şi să fie acolo pentru tine. Orice ajutor mic, se cunoaşte.”, a spus Lidia Fecioru.

054
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.