Știri

Dramă în familia selecționerului Edi Iordănescu. A murit după meciul România

Clipe de coșmar pentru Edi Iordănescu, la scurt timp după ce România s-a calificat în optimile de la EURO 2024! Selecționerul Naționalei este în doliu. Din păcate, tragedia s-a produs la scurt timp după meciul România – Slovacia. Edi Iordănescu a pierdut o persoană dragă din viața sa.

Echipa națională a terminat la egalitate ultimul meci din Grupa E de la EURO 2024 și s-a calificat de pe primul loc în optimile de finală, unde va juca împotriva Olandei, marți, 2 iulie, la ora 19:00.

Calificarea în fazele eliminatorii a fost o mare bucurie pentru selecționerul Edi Iordănescu, însă aceasta a fost umbrită de o tragedie care a avut loc acasă, la scurt timp după meciul România – Slovacia.

Potrivit fanatik.ro, sora lui Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului României, s-a stins din viață la scurt timp după meciul de la Frankfurt care a adus calificarea echipei naționale. Prezent în tribunele din Germania, „Tata Puiu” a aflat vestea tragică abia atunci când s-a întors acasă.

Anghel Iordănescu a fost informat despre moartea surorii sale abia la sosirea pe aeroportul Otopeni. Din cauza evenimentului nefericit, selecționerul Generației de Aur nu se va întoarce în Germania pentru meciul cu Olanda.

Conform aceleași surse, Anghel Iordănescu ar fi vrut să fie alături de fiul său la meciul important pe care echipa națională a României îl va disputa în optimile de finală ale EURO 2024. Cu toate acestea, a decis să rămână în țară după moartea surorii sale.

O analiză a performanței echipei naționale a României la turneul final din Germania arată că „tricolorii” au reușit să se califice în fazele eliminatorii, chiar dacă au avut o posesie mai mică decât adversarii din faza grupelor. În pregătirea pentru meciul împotriva Olandei din optimile de finală, la ultimul antrenament, în tribune a fost surprins și Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării.

Fundașul Bogdan Racovițan a declarat într-o conferință de presă că, indiferent de ce se va întâmpla pe teren, este convins că nicio echipă nu va avea un meci ușor împotriva României. Înaintea jocului de pe Allianz Arena din Munchen, jurnaliștii olandezi l-au remarcat pe Andrei Rațiu, descriindu-l drept unul dintre cei mai buni fundași dreapta de la EURO 2024.

018
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.