Magazin

Singurele zodii care pot avea o relație perfectă. „Vor fi uniți pe viață de iubirea lor”

Nu de puține ori, cuplurile din aceeași zodie au o relație de vis. Recent, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre ce înseamnă acest lucru pentru ambii parteneri.

Cu siguranță ai cunoscut în jurul tău cupluri cu aceeași zodie care au o relație armonioasă și plină de pasiune. Cu toate că pare că două persoane care au aceeași zodie nu ar putea fi pe aceeași lungime de undă, de fapt, lucrurile stau altfel. Anumiți nativi sunt făcuți unul pentru celălalt iar faptul că au același semn zodiacal îi completează perfect.

Nativii din aceeași zodie, cheia pentru o relație fericită
Recent, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre cuplurile care au aceeași zodie. Numerologul a explicat ce înseamnă asta pentru ambele persoane și cum le poate fi afectată relația. Potrivit acetuia, zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac pot forma un cuplu perfect cu partenerii din aceeași zodie.

„Dacă iei toate zodiile, vei vedea că, de multe ori, o zodie de apă se combină al naibii de bine cu o zodie de aer. Dar curiozitatea este atunci când partenerii sunt din aceeași zodie.

Să luăm zodia Berbec. El e cunoscut pentru îndrăzneala, pasiunea și spiritul lui de aventură. Când vine vorba de compatibilitate în dragoste, Berbecul găsește armonie cu celelalte semne de foc, precum Leu și Săgetător. Aceste două dinamice împărtășesc o poftă reciprocă de viață, entuziasm pentru experiență noi și o înțelegere naturală a nevoii de independență a celuilalt, nu numai a ta și asta contează foarte mult. Partenerul ideal pentru Berbec va fi un nativ tot din zodia Berbec. Nimeni nu-i va oferi Berbecului atenția, pasiunea și dragostea nemărginită de aventură și de care are nevoie decât tot un nativ din aceeași zodie.

Ne mutăm la o zodie de pământ, zodia Taurului. Taurul are picioarele pe pământ și rațiunea limpede. În dragoste, el caută stabilitate, siguranță, dar și plăceri senzuale, rafinate. Cele mai bune relații de dragoste din viața lui le poate avea cu nativii din Fecioară, tot o zodie de pământ, iubitoare de frumos, de ordine, de stabilitate și de lucruri fine.

Partenerul ideal sau partenera ideală pentru Taur va fi întotdeauna tot un Taur. O astfel de pereche se construiește pe o fundație de loialitate, fiabilitate și valori comune. Împreună, cei doi nativi din Taur creează o legătură aproape simbiotică și statornică, care rezistă probei timpului, deci cuplu pe termen lung.

Și am ajuns la o zodie de aer, zodia Gemeni. Versatilul semn de aer al Gemenilor este atras de oameni inteligenți, cu care poate comunica spontan, deschis și în mod direct.

Partenerii cei mai buni sunt semnele de aer pentru Gemeni, care sunt celelalte două zodii, Balanța și Vărsătorul.

Aceste relații sunt caracterizate de dezbateri pline de viață, curiozitate nesfârșită și o dragoste împărtășită pentru socializare și explorarea de idei noi. Însă pasiunea deplină, fericirea și magia în dragoste le va simți nativul geamăn întotdeauna lângă un alt nativ din Gemeni, cu aceeași capacitate și pregătire intelectuală.

Doi nativi din Gemeni au același stil de viață, cu aceeași pregătire, cariere similare, vor fi uniți pe viață de iubirea lor și se vor susține ca doi prieteni la cataramă, iubindu-se cu pasiune.

Am ajuns la zodia Rac, o zodie de apă. Racul caută în dragoste fidelitate, dar fără compromisuri, intimitate și o conexiune emoțională profundă. Racul găsește parteneri potriviți în celelalte semne de apă, și anume Scorpion sau Pești.

Aceste uniuni sufletești sunt marcate de o înțelegere emoțională profundă, empatie și o legătură intuitivă împărtășită, care de multe ori transcede cuvintele.

Dar partenerul ideal pentru un Rac va fi tot un nativ din semnul Racului. Numai cineva din această zodie de apă poate să înțeleagă natura ultra-sensibilă, dar și nevoia unor exagerate de atenție și de afecțiune, cum este cea a Racului. Doi îndrăgostiți din Rac vor fi și vor reuși să-și ofere reciproc o viață plină de iubire și magie”, a spus Mihai Voropschievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

081
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.