Media

Carmen Harra face previziuni surprinzătoare despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. „Ea este o extrovertită”. Ce crede prezicătoarea că se va întâmpla cu căsnicia celor doi

Carmen Harra face previziuni surprinzătoare despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. Carmen Harra afirmă că mariajul celor doi va fi de lungă durată, sfătuindu-i să nu acorde atenție criticilor și opiniei publice. Potrivit clarvăzătoarei, Gina Pistol posedă un farmec special care l-a captivat pe Smiley, iar conexiunea lor este deosebită și extrem de importantă pentru ambii parteneri.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul”, a spus acum ceva vreme Carmen Harra.

De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la durabilitatea relației lor, mai ales după ce au devenit părinți. Cu toate acestea, Smiley și Gina Pistol au ignorat zvonurile și au continuat să își trăiască căsnicia departe de lumina reflectoarelor: „Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”.

Conform previziunilor clarvăzătoarei Carmen Harra, căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol este una destinată longevității și fericirii. Legătura lor karmică și complementaritatea emoțională îi vor ghida pe cei doi pe drumul unei căsnicii fericite și împlinite.

090
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.