Media

Gabriela Cristea a rămas fară emisiune. Cine este noua prezentatoare

Gabriela Cristea, cunoscuta moderatoare TV, va fi înlocuită de la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, difuzată pe Antena Stars. Anunțul oficial a fost făcut pe rețelele de socializare ale show-ului, confirmând că Adela Lupșe, cunoscută și sub porecla „isterica de la miezul nopții”, va fi noua prezentatoare.

Cutremur în televiziune: Gabriela Cristea, înlocuită la Antena Stars. În 2023, Gabriela Cristea a fost moderatoarea reality show-ului „Te iubesc de nu te vezi”, însă anul acesta, locul ei va fi ocupat de Adela Lupșe. Aceasta este binecunoscută publicului datorită numeroaselor emisiuni concurs pe care le-a prezentat de-a lungul anilor. Un moment memorabil din cariera sa a fost atunci când a spart un telefon în direct, atrăgând atenția și generând discuții în media.

Adela Lupșe a anunțat cu entuziasm noul ei rol pe pagina oficială a emisiunii. „Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755.333.726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe.

Gabriela Cristea a fost gazda emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” anul trecut, marcând revenirea sa pe micile ecrane după o pauză. Înainte de lansarea show-ului, vedeta a exprimat entuziasmul său pentru readucerea unui format clasic, dar reinventat: „E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”.

0214
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.