Știri

Tragedie în Buzău. Tată și fiică de 15 ani, înecați în râu. Cine sunt cei doi

Un tată si fiica lui au murit înecați în râul Buzău, lângă Podul Marăcineni. Bărbatul s-a înecat după ce, ca un erou, a încercat să își salveze ambii copii. Și-a salvat întâi fiul, iar apoi a continuat să își caute fata, însă a fost si el luat de curenti. După câteva ore de căutări, trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost recuperate de pompieri.

Tragedie pe râul Buzău. Bărbatul de 36 de ani venise la scăldat, pe râul Buzău, împreună cu trei dintre copiii săi și cu un altul din zonă. Atunci când a observat că fata și fratele ei dau semne că se îneacă, tatăl a intrat repede după ei. A apucat să-l salveze pe băiatul cel mic, după care a dispărut în apele râului, odată cu fiica sa.

”Se vedea o mână și un cap și, după, nu s-au mai văzut. Apoi am strigat toți acolo că se îneacă. După aia a sunat un prieten de-al meu la salvare”, a povestit un martor.

Oamenii din zonă spun că cel mai probabil aceștia au nimerit într-o groapă făcută de excavatoare în albia râului. În acea zonă, există mai multe locuri unde adâncimea apei depășește patru metri.

După mai bine de o oră de căutări, cei doi au fost găsiți, foarte aproape de locul în care intraseră în apă.

”S-a acționat cu două ambarcațiuni, una de la Detașamentul de pompieri Buzău, una de la detașamentul Râmnicu Sărat, două ambulanțe SAJ, o ambulanță SMURD. Au fost chemați și scafandri din județele limitrofe. După o oră și jumătate, aproximativ, au fost găsite ambele persoane, s-au efectuat manevrele de resuscitare”, a declarat sublocotenent Robert Aioanei , locțiitor șef ISU Buzău.

Din păcate, echipele medicale nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

”Am constatat că sunt în asistolă, aveau deja și rigidități, am încercat să facem manevrele de resuscitare câte o oră, dar nu au răspuns pozitiv din păcate. Victimele nu au putut fi salvate”, a declarat Cristinel Corbu – asistent Ambulanță.

Moartea celor doi, tată și fiică, provoacă o dramă uriașă. Șapte frați au rămas orfani de tată, singurul sprijin al familiei.

0108
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.