Știri

S-au aflat detalii îngrozitoare. Doctorița care a fost ucisă în propriul cabinet trăia în spaimă. Cine era cel care o amenința non-stop

Au apărut detalii șocante în cazul crimei din Brăila. Ultimele momente din viața Marinei au fost un calvar pentru ea. Își trăia zilele cu spaimă și încerca să caute soluții ca să se apere. Ceea ce au descoperit autoritățile, în urmă cu puțin timp, a îngrozit pe toată lumea.

O femeie din Brăila a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic. Cel care a făcut descoperirea șocantă a fost soțul ei. Bărbatul s-a îngrijorat că nu a mai venit acasă, astfel că a mers să o caute. După ce a ajuns la cabinetul ei, înăuntru se afla cadavrul femeii.

Marina trecea printr-un calvar înainte să moară
Nu există niciun dubiu că moartea Marinei a fost un accident, căci femeia avea răni pe suprafața corpului și urme de cuțit. Așadar, ipoteza crimei este una foarte clară. În urmă cu puțin timp au apărut informații halucinante despre ultimele clipe din viața ei.

Conform digi24.ro, Marina ar fi fost amenințată cu moartea de localnici din cartierul în care locuia, motiv pentru care a obținut un permis de port armă și urma să își achiționeze un pistol.

Se pare că persoanele cu care ar fi avut un conflict ar fi intrat peste ea în casă, în trecut. în timp ce soțul ei era acasă. Femeia s-ar fi temut pentru viața ei și ar fi trăit cu frica că va fi ucisă.

Oamenii legii au pornit pe urmele criminalului
Oamenii legii au chemat la audieri mai multe persoane, inclusiv și soțul Marinei. Acesta face parte din lista suspecților, dar până în acest moment nu a fost formulată nicio acuzație. Polițiștii nu au exclus nicio persoană și i-au audiat pe toți cei care pot oferi informații utile.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

078
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.