Știri

Gina Pistol rupe tăcerea și spune adevărul despre relația cu socrii ei. Până la urmă s-a hotărât și a spus adevărul

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai închegate cupluri din showbiz-ul românesc, ambii fiind persoane de succes și cu o viață fericită și împlinită. Recent, prezentatoarea MasterChef a vorbit detaliat despre relația cu socrii ei, pe care a recunoscut că îi cunoaște de dinainte de a forma un cuplu cu fiul lor.

După o perioadă de pauză de la TV, Gina Pistol a revenit pe micile ecrane, fiind prezentatoarea show-ului culinar de la PRO TV. Smiley, antrenor la Vocea României, se bucură de un succes răsunător. Cei doi își fac însă timp pentru a-l petrece cu fetița lor, Josephine, care crește văzând cu ochii.

Gina Pistol: „Mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei.”
Recent, în cadrul unui interviu oferit presei, Gina Pistol a vorbit pe larg despre relația cu părinții soțului ei. Vedeta TV a recunoscut faptul că îi cunoștea pe aceștia de dinainte de a deveni parte a familiei lor, iar relația pe care o au este una „sănătoasă.”

„E o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica ei. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă.

Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, spune Gina Pistol pentru Ciao.ro.

Gina Pistol își dorește o casă la munte
Prezentatoarea TV a vorbit și despre viața sa profesională, dar și despre lucrurile pe care trebuie să le facă pentru ea și familia ei. Mai concret, pe lângă faptul că se bucură că împreună cu cei trei Chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu formează o echipă de zile mari, vedeta are grijă să acorde timp nevoilor sale.

Gina Pistol își dorește ca atât ea, cât și Smiley să aibă un stil de viață cât mai sănătos pentru a-i fi mereu aproape fiicei lor. De asemenea, ea a dezvăluit faptul că își dorește o casă la munte, pentru ca Josephine să trăiască mult mai aproape de natură.

„Profesional sunt foarte bine, pentru că sunt alături de cei 3 chefi, cei 3 prieteni, pentru că suntem prieteni. Prezint o emisiune absolut senzațională și o emisiune foarte bună, foarte tare în România, sunt foarte mândră de treaba asta. Personal suntem bine, îmi doresc să fim sănătoși în continuare, să am mai mult timp pentru nevoile mele, căci iar m-am luat cu treabă și uit de mine.

Nevoile mele înseamnă să pot să fac puțină mișcare. Vorbeam cu soțul meu: noi, vrem, nu vrem trebuie 15-20 de ani de acum încolo să fim sănătoși și bine pentru copilul ăsta ca să prindem și noi cât mai mult din viața ei și să îi fim sprijin, să îi fim alături. Și trebuie să facem ceva pentru asta. Trebuie să facem mișcare, pentru că mișcarea este foarte importantă și trebuie să mâncăm echilibrat și sănătos. Mie ce mai îmi place să mai îmi hrănesc sufletul cu muzică bună și cu drumeții pe munte. Iubesc muntele. Și visul meu, pe care sper să mi-l împlinesc cât mai repede, este să am o casă la munte într-o zonă liniștită așa, nu turistică” mai spune ea.

00
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.