Știri

Accident îngrozitor la Constanța, sunt peste 21 de victime! Planul roșu de intervenții a fost activat

Un accident rutier a avut loc în această seară în zona localității Nicolae Bălcescu din județul Constnața.

Din primele informații ar fi aproximativ 21 de persoane implicate.

Potrivit ISU Dobrogea a fost activat Planul Roșu de intervenție.

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism.

La fașa locului se acționează cu autospecială de stingere cu apă și spumă, 4 echipaje SMURD, o descarcerare și o autospecială de transport victime multiple

UPDATE:

În total 16 persoane, implicate. 13 sunt din microbuz și trei din autoturism. Nimeni nu este grav rănit.

Toate persoanele implicate sunt evaluate medical. Majoritatea au suferit atac de panică.

UPDATE

Odată ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că este vorba despre 16 persoane implicate în evenimentul rutier, dintre care 13 care se aflau în microbuz și 3 în autoturism. Din fericire nimeni nu este grav rănit. În acest moment victimele sunt evaluate medical la fața locului, unii dintre ei au suferit atacuri de panică.

Știre în curs de actualizare.

Citește și: Casa de pensii cere pensioarilor să aducă un al doilea document. Lista pensionarilor care trebuie urgent să depună actul

Citește și: Suma uriașă pe care Oana Roman o platește Reginei Întunericului pentru înmormântarea Mioarei Roman. Este fabulos!

0145
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.