Media

Ultima dorință a lui Irinel Columbeanu

Aflat în azilul din Ghermănești, Irinel Columbeanu mai are „un singur dor”. Vrea să ajungă în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Nu știe încă cine e acesta, ci doar că fiica sa, Irina, acum în vârstă de 17 ani, are un prieten. Altfel, fostul om de afaceri de la Izvorani consideră că a fost inspirat în momentul în care și-a dat acordul ca fiica sa să se mute în America. Peste doar un an, aceasta va termina colegiul și va merge la facultate, tot peste Ocean.

Rămas singur în România, Irinel Columbeanu se declară mulțumit de alegerea pe care a făcut-o în ceea ce privește viitorul fiicei sale. Fostul om de afaceri de la Izvorani se declară mulțumit de faptul că a fost inspirat în momentul în care a decis să o lase pe Irina să se mute peste Ocean.

Aflat în azilul din Ghemănești, Iri mai are „un singur dor”. Vrea să ajungă în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Nu știe încă cine e acesta, ci doar că fiica sa, Irina, acum în vârstă de 17 ani, are un prieten.

„M-aș duce în America să-l cunosc pe viitorul ginere”

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

0136
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.